Moto G 5G: Τα πρώτα renders του οικονομικού 5G μας δείχνουν δύο ξεχωριστές οπές στην οθόνη

Παρά τα προβλήματα με τις πρασινισμένες οθόνες στις ναυαρχίδες της, η Motorola συνεχίζει να ανανεώνει τις προτάσεις της για το 2020. Όπως φαίνεται, η επόμενη mid-range συσκευή της σειράς G θα προσφέρει σύνδεση με 5G δίκτυα και ένα από τα πιο περίεργα punch-hole που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Ο γνωστός leakster @Evleaks μας προσφέρει μία πρώτη ματιά σε μία νέα συσκευή της εταιρείας, η οποία θα ονομάζεται Moto G 5G. Σχεδιαστικά, στο πίσω μέρος βλέπουμε τις τέσσερις κάμερες της συσκευής με τετράγωνο πλαίσιο, με την κύρια κάμερα να είναι στα 48MP. Δίπλα υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο φλας, ενώ στα πλαϊνά υπάρχει και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο μπροστινό μέρους, βλέπουμε αρκετά μεγάλα περιθώρια περιμετρικά, ιδίως στο πάνω μέρος, ενώ στο κάτω μέρος βρίσκεται ένα μεγάλο chin. Αυτό που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι η οπή για τη selfie κάμερα, καθώς πρόκειται για δύο διαφορετικές οπές στο αριστερό μέρος της οθόνης, οι οποίες μάλιστα έχουν αρκετό κενό μεταξύ τους και δεν ενώνονται, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά σε smartphone.

Από την άλλη, η συσκευή προορίζεται για τη σειρά G, οπότε προβλέπεται να είναι η πιο οικονομική πρόταση 5G της Motorola. Οι φήμες κάνουν λόγω για χρήση του Snapdragon 765, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε κάτι με σιγουριά. Πάντως, η εταιρεία θα πρέπει να δώσει κάποιες εξηγήσεις και έναν πολύ καλό λόγο για την ύπαρξη δύο οπών στην οθόνη.

Πηγή

Moto G 5G: Τα πρώτα renders του οικονομικού 5G μας δείχνουν δύο ξεχωριστές οπές στην οθόνηTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης