Αύριο αναμένεται η νεκροψία στον 15χρονο που έχασε την ζωή του από αεροβόλο

Αύριο αναμένεται η νεκροψία στον 15χρονο που έχασε την ζωή του από αεροβόλο

Στη Θεσσαλονίκη αύριο το πρωί θα μεταφερθεί η σορός του 15χρονου που έχασε τη ζωή του από αεροβόλο όπλο το απόγευμα της Κυριακής στο χωριό Θεόπετρα του δήμου Μετεώρων.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στο τι ακριβώς συνέβη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί χτυπήθηκε στο κεφάλι και συγκεκριμένα στον κρόταφο. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κατευθείαν στο νοσοκομείο Τρικάλων, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του αργά το απόγευμα της Κυριακής, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Έρευνα για το θέμα εξακολουθεί να διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας, ενώ, τουλάχιστον σήμερα, δεν αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση στη Λάρισα.

Ο 15χρονος το απόγευμα της Κυριακής ήταν με δύο από τα αδέρφια του στην αυλή του σπιτιού τους στην Θεόπετρα. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες βλήθηκε στον κρόταφο από μολυβένια σφαίρα αεροβόλου όπλου, για την κατοχή του οποίου δεν απαιτείται ειδική άδεια. Παρότι η σφαίρα αεοροβόλου είναι μικρή και μολυβένια, έπληξε το παιδί στο κεφάλι και συγκεκριμένα στον κρόταφο, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις να πλήξει ζωτικά όργανα του εγκεφάλου.

Ο 15χρονος ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Η σορός του παραμένει στο νοσοκομείο Τρικάλων, προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ covid και αύριο το πρωί θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

www.ert.gr

Ελπίδα Κουτσογιάννη
image}

Αφήστε μια απάντηση