Αυξάνονται οι κρατήσεις βρετανών τουριστών μετά την άρση ταξιδιωτικών περιορισμών

Στα ύψη εκτοξεύθηκαν οι τουριστικές κρατήσεις των Βρετανών προς την Ελλάδα, μετά την προαναγγελία της κυβέρνησης Τζόνσον για άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών από τις 6 Ιουλίου.

Η απόφαση του Λονδίνου να τερματίσει την καραντίνα 14 ημερών για όσους επιστρέφουν από ασφαλείς προορισμούς, προκάλεσε έκρηξη κρατήσεων στις διακοπές της τελευταίας στιγμής.

«Σε αυτές τις χώρες υπάρχει μικρότερος κίνδυνος να κολλήσει κανείς κοροναϊό παρά αν μείνει στη Βρετανία» λέει ο βουλευτής των Συντηρητικών, Χιου Μέριμαν.

Οι τουριστικοί πράκτορες της Βρετανίας που συνεργάζονται με την Ελλάδα περιμένουν τις τελικές ανακοινώσεις για να μπορέσουν να ξεκινήσουν ξανά τις πτήσεις τους στις 27 Ιουλίου, όπως υπολογίζεται, προς την Ελλάδα.

Σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη Mail, ο Μπόρις Τζόνσον προανήγγειλε το τέλος της λιτότητας και πόζαρε στο πρωτοσέλιδο να κάνει push-ups στο πάτωμα της Ντάουνινγκ Στριτ. Στόχος του να δείξει την καλή φυσική του κατάσταση.

Το Twitter πήρε «φωτιά» με πολλούς χρήστες να οραματίζονται να αλλάξουν χώρα, αλλά και να συγκρίνουν το γελοίο, όπως το χαρακτήρισαν, στιγμιότυπο με τις επιδείξεις ισχύος του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Αφήστε μια απάντηση