iPhone 12: Επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα έχουν ακουστικά μέσα στο πακέτο αγοράς

Τους προηγούμενους μήνες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μία φήμη, σύμφωνα με την οποία η Apple δεν θα ενσωματώσει στα επόμενα flagship smartphone της, iPhone 12 ένα ζευγάρι ακουστικών όπως συνέβαινε μέχρι και την κυκλοφορία των iPhone 11. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν κάποιος δεν έχει ακουστικά από το προηγούμενο του smartphone (είτε ενσύρματα είτε ασύρματα), θα πρέπει να αγοράσει ξεχωριστά ακουστικά.

Σύμφωνα με μία νέα αναφορά, η Apple θα ακολουθήσει αυτήν την τακτική και το πακέτο αγοράς των iPhone 12 δεν θα περιέχει τα EarPods. Αυτό συμβαίνει για έναν και μοναδικό λόγο, ο οποίος είναι η αύξηση των πωλήσεων των AirPods τα οποία έχουν εξαιρετικές πωλήσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι το iPhone 7 ήταν το πρώτο smartphone χωρίς θύρα audio jack παρόλα αυτά η εταιρεία ενσωμάτωνε τα ίδια ακουστικά αντί όμως για audio jack είχαν lightning κατάληξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple φημολογείται ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το επόμενο διάστημα και τα AirPods Studio, ένα ζευγάρι νέων ασύρματων ακουστικών.

Πηγή

iPhone 12: Επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα έχουν ακουστικά μέσα στο πακέτο αγοράςTechblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης