Xiaomi: Ετοιμάζει foldable smartphone σαν το Huawei Mate Xs

Huawei Mate Xs Like Xiaomi Foldable Smartphone

Το ποια θα είναι η τελική χρήση τους δεν το ξέρουμε, αλλά τα foldable smartphones ήρθαν για να μείνουν. Μετά τις Samsung και Huawei, περιμένουμε σύντομα η Xiaomi να παρουσιάσει το δικό της foldable smartphone.

Το πρώτο foldable της κινέζικης κατασκευάστριας

Το LetsGoDigital ανακάλυψε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, στη βάση δεδομένων της China National Intellectual Property Administration, που δείχνει ένα Xiaomi foldable smartphone το οποίο μοιάζει αρκετά με το Huawei Mate Xs.

Η Xiaomi σχεδίασε ένα αναδιπλούμενο έξυπνο τηλέφωνο το οποίο διπλώνει προς τα έξω και έχει ένα ιδιαίτερα μεγάλο bezel στη δεξιά μεριά, όταν είναι ανοιχτό. Όταν το smartphone είναι διπλωμένο, τότε βλέπουμε την μεγάλη εύκαμπτη οθόνη να καλύπτει σχεδόν όλο το σώμα.

Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η αριστερή μεριά στην οποία βλέπουμε ένα μεγάλο μακρόστενο τμήμα το οποίο φιλοξενεί τις κάμερες, το LED Flash, το LED για τις ειδοποιήσεις ή το μικρόφωνο, και το κουμπί απενεργοποίησης του smartphone.

Κατά τα άλλα, το Xiaomi foldable smartphone έχει θύρα USB type-C και ηχείο στο κάτω μέρος, και στη δεξιά μεριά το κουμπί αυξομείωσης της έντασης του ήχου.

Όπως αναφέρουμε κάθε φορά, πρόκειται για ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το οποίο ίσως δεν γίνει ποτέ πραγματικότητα. Ωστόσο, είναι ένα αρκετά συμβατικό σχέδιο, οπότε δεν αποκλείεται η εταιρεία να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο smartphone, κάποια στιγμή στο μέλλον.

Huawei Mate Xs Like Xiaomi Foldable Smartphone

Πηγή

Xiaomi: Ετοιμάζει foldable smartphone σαν το Huawei Mate XsTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος