Τραγικό τέλος για τον 54χρονο που είχε εξαφανιστεί στον Υμηττό

Τραγικό τέλος για τον 54χρονο που είχε εξαφανιστεί στον Υμηττό

Νεκρός βρέθηκε τελικά σήμερα το πρωί στον Υμηττό ο 54χρονος άνδρας που αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη και ο οποίος είχε πάει για περπάτημα στην περιοχή.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε στην περιοχή Κακόρεμα του Υμηττού. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε από περαστικό σε χαράδρα πέντε μέτρων.

Το πρωί μίλησε στην ΕΡΤ η κόρη του 54χρονου και είπε πως ο πατέρας της ήταν περιπατητής και πήγαινε συχνά στον Υμηττό και επέστρεφε μετά από 3 και 4 ώρες. Όμως την Τετάρτη έφυγε από το σπίτι του χωρίς να έχει πάρει μαζί του όλο τον εξοπλισμό του ούτε και το κινητό του, γεγονός που έδειχνε ότι δεν επρόκειτο να αργήσει πολλές ώρες. Όπως είπε ίσως να αντιμετώπισε πρόβλημα με την καρδιά του και έπεσε κάπου μέσα στο δάσος και κάλεσε όσους είχαν επισκεφθεί την περιοχή την ημέρα εκείνη να επικοινωνήσουν με την αστυνομία και να δώσουν στοιχεία.

Σημειώνεται ότι η οικόγενεια του ειδοποίησε τις αρχές και υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αρχών, ενώ εκδόθηκε και silver alert. Στην επιχείρηση ερευνών συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίες «χτένιζαν» για δυο μέρες, την ορεινή περιοχή του Καρέα, όπου ο αγνοούμενος άνδρας συνήθιζε να κάνει τον περίπατό του.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ert.gr

Βιβή Παπαστεφάνου

Αφήστε μια απάντηση