Samsung Galaxy Note 20+: Θα έρθει με φακό 108MP, laser focus και 50x Zoom;

Samsung Galaxy Note 20+

Όσο πλησιάζει ο Αύγουστος, τόσο περισσότερο θα μας απασχολούν οι διαρροές σχετικά με την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy Note 20+. Ήδη έχουν ακουστεί οι φήμες περί οθόνης 7 ιντσών αλλά και για ενσωμάτωση δυνατότερου επεξεργαστή, ωστόσο σήμερα περισσότερες πληροφορίες έγιναν γνωστές για το σύστημα καμερών.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός leaker IceUniverse έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του Twitter τα τεχνικά χαρακτηριστικά των καμερών του Galaxy Note 20+, με αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Αρχικά, η εταιρεία φαίνεται να χρησιμοποιεί τον ίδιο φακό των 108MP που είδαμε και στο Galaxy S20 Ultra ως κύριο, δηλαδή τον Bright HM1 μεγέθους 1/1.33”.

Η κύρια κάμερα θα συνοδεύεται από τον τηλεφακό 12MP ISOCELL Fast 2L3, με μέγεθος 1/2.55” και θα υποστηρίζει Phase Detection AutoFocus. Μαζί, θα υπάρχει ο τηλεφακός Samsung Slim 3M5 των 13MP, ο οποίος θα προσφέρει μειωμένες δυνατότητες zoom, φτάνοντας μέχρι και 50x. Σε αντίθεση, το S20 Ultra είχε τη δυνατότητα για “Space Zoom” έως 100x.

Ακόμα μία μεγάλη αλλαγή θα είναι η αλλαγή του συστήματος Time-of-Fligt με αισθητήρα laser focus, για καλύτερο εντοπισμό βάθους. Όλα τα παραπάνω βέβαια παραμένουν φήμες, αφού η επίσημη παρουσίαση της συσκευής αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο. Παραμένει βέβαια μυστήριο γιατί η εταιρεία να προσπαθεί να μειώσει το zoom που τόσο προώθησε με το Galaxy S20 Ultra, τη στιγμή μάλιστα που είναι ένα χαρακτηριστικό που δουλεύει αρκετά καλά.

Πηγή

Samsung Galaxy Note 20+: Θα έρθει με φακό 108MP, laser focus και 50x Zoom;Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης