Ξενοδοχείο από χρυσό 24 καρατίων!

Perierga.gr - Ξενοδοχείο από χρυσό 24 καρατίων!

Οι απαιτητικοί που αναζητούν τα πιο ιδιαίτερα και ακριβά καταλύματα θα είναι σύντομα σε θέση να επισκεφτούν ίσως το πιο πολυτελές ξενοδοχείο στον κόσμο, που θα είναι εσωτερικά και εξωτερικά καλυμμένο με χρυσό 24 καρατίων.

Μετά από μια δεκαετία σχεδίων και εργασιών, το πολυτελές ξενοδοχείο Ανόι Γκολντεν Λέικ (Hanoi Golden Lake) θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Το εξωτερικό του έχει ήδη ολοκληρωθεί σχεδόν δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που προσελκύει την προσοχή των περαστικών λόγω της ασυνήθιστης, χρυσής όψης του. Πρόκειται για ξενοδοχείο 6 αστέρων που καλύπτεται πλήρως από ιαπωνικές κεραμικές πλάκες από πραγματικό χρυσό 24 καρατίων. Αντίστοιχα, εξίσου λαμπερό και… χρυσό θα είναι και το εσωτερικό του.

Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο που θα είναι καλυμμένο εσωτερικά και εξωτερικά με χρυσό 24 καρατίων. Εκτός από το επιχρυσωμένο εξωτερικό διαθέτει επιχρυσωμένα έπιπλα, νεροχύτες, μπανιέρες, καθώς και μια σειρά από διακοσμητικά στοιχεία εξίσου καλυμμένα με χρυσό.

«Καθώς ο τουρισμός έχει αναγνωριστεί ως η κερδοφόρα βιομηχανία της τοπικής οικονομίας, πρέπει να προσφέρουμε ένα μοναδικό προϊόν που θα προσελκύσει επισκέπτες», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Ομίλου Χόα Μπιν, που περιλαμβάνει το Ανόι Γκολντεν Λέικ.

Το ξενοδοχείο Μπουρτζ Αλ Αράμπ διαθέτει χρυσό λόμπι 22 καρατίων, το Εμιρειτς Παλας έχει χρυσή οροφή και τοίχους, το ξενοδοχείο Τραμπ Λας Βέγκας έχει παράθυρα με χρυσό χρώμα που λάμπουν στο φως του ήλιου, αλλά το ξενοδοχείο Ανόι Γκολντεν Λέικ θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

No votes yet.
Please wait…

Αφήστε μια απάντηση