Android Auto: Ανανεώθηκαν τα εικονίδια πλοήγηση στην εφαρμογή Google Maps

Android Auto Wireframe Icons Material Theme Google Maps

Εδώ και πολύ καιρό, περιμένουμε την ανανέωση του Android Auto. Η εταιρεία έχει ξεκινήσει την αλλαγή, αλλά επιμένει κυρίως στο UI. Τώρα, έγιναν διαθέσιμα τα νέα Material Theme icons στην εφαρμογή Google Maps.

Νέα πιο συνεκτική εμπειρία χρήσης

Το Android Police ανακάλυψε ότι πλέον όταν οι χρήστες του Android Auto χρησιμοποιούν το Google Maps για την πλοήγηση τους έρχονται αντιμέτωποι με μία σειρά από νέα wireframe style εικονίδια.

Η συγκεκριμένη τροποποίηση δεν αλλάζει τρομερά το περιβάλλον χρήστη στο Google Maps, αλλά κάνει τη συνολική εμπειρία χρήσης πιο συνεκτική, κάτι που αποτελεί και τον κύριο στόχο της Google πίσω από τον σχεδιασμό του Material Theme που εφαρμόζει σε όλες τις εφαρμογές της.

Android Auto Wireframe Icons Material Theme Google Maps

Με την έναρξη της πλοήγησης οι χρήστες του Android Auto βλέπουμε τα νέα εικονίδια που επιτρέπουν την πρόσβαση στις “Ρυθμίσεις”, την “Επισκόπηση Διαδρομής”, την “Αναζήτηση κατά μήκος της διαδρομής”, και τις “Οδηγίες κατεύθυνσης”. Επίσης, το Google Maps προσφέρει τη δυνατότητα κοινοποίησης της διαδρομής, σε περίπτωση που ο χρήστης θέλει να κρατά ενήμερο κάποιον για το ΕΤΑ του.

Η ενημέρωση είναι ήδη διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες Android Auto. Δυστυχώς, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στη χώρα μας, αλλά μπορείτε να το περάσετε με πλάγια εγκατάσταση κατεβάζοντας το από εδώ.

Android Auto Wireframe Icons Material Theme Google Maps



Android Auto Wireframe Icons Material Theme Google Maps

Πηγή

Android Auto: Ανανεώθηκαν τα εικονίδια πλοήγηση στην εφαρμογή Google MapsTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος