Ο Νίκος Παππάς στο Πρώτο Πρόγραμμα (audio)

Ο Νίκος Παππάς στο Πρώτο Πρόγραμμα (audio)

Στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ στην εκπομπή «ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ» στη Μαρία Γεωργίου και τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου μίλησε ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

 ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

«Με την πρόταση της Κομισιόν σπάνε δύο ταμπού, πρώτον του κοινού δανεισμού και δεύτερον της άμεσης μεταφοράς πόρων. Από εκεί και πέρα, πρέπει να δούμε αυτή τη συζήτηση να ολοκληρώνεται. Οι δηλώσεις Ντομπρόφσκι είναι ανησυχητικές» είπε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε ότι «τα θετικά πάντα με γενναιότητα τα καταγράφουμε, θέλουμε η ελληνική κυβέρνηση να βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος  για να τελεσφορήσουν αποφάσεις οι οποίες θα βαθαίνουν την ενότητα στην Ευρώπη, θα της δίνουν ουσία, θα της δίνουν αλληλεγγύη. Και βεβαίως τώρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρέλαβε μαξιλάρι από μας θα έχει πρόσβαση σε ευρωπαικά χρήματα και δυστυχώς δε ρίχνει χρήματα στην αγορά»

ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΣΑΡΙΔΗ

«Το ανησυχητικό είναι ότι η Επιτροπή αυτή απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν επιχειρηματολογήσει υπέρ επιλογών ανοσίας αγέλης στην οικονομία» επεσήμανε ο κ. Παππάς.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ «ΑΥΓΗΣ» ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΡΟΥ

«Η κυβέρνηση έχει αποστεί από την κοινή λογική, η οποία ότι οι δημόσιες υποδομές ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης όχι μόνο δεν πρέπει να ιδιωτικοποιούνται αλλά πρέπει να μένουν στο δημόσιο, πρέπει να μπαίνουν στην ατμομηχανή της ανάπτυξης της οικονομίας», σημείωσε.

Ενδεικτικός ο διάλογος που ακολουθεί:

  • Δημοσιογράφος: «Μας εσείς εντάξατε την ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο»
  • Ν.Παππάς: «Το υπερταμείο δε σημαίνει ιδιωτικοποίηση σημαίνει συγκέντρωση σε ένα φορέα των συμμετοχών του Δημοσίου».
  • Δημοσιογράφος: «Οι εργαζόμενοι σας κατηγορούσαν ότι επιδιώξατε την ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης»
  • Ν. Παππάς:»Δεν αποδείχτηκε κάτι τέτοιο».

Πηγή:ΕΡΤ/Πρώτο Πρόγραμμα

www.ert.gr

Δήμητρα Λαχουρή
image}

Αφήστε μια απάντηση