OnePlus Z: Εντοπίστηκε με Snapdragon 765G και 12GB RAM στο Geekbench

OnePlus Z July 2020 Snapdragon 765

Η OnePlus είχε γίνει γνωστή στην αγορά για τα flagship killer smartphone ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει και αυτή ένας “σκληρός παίχτης” στην κατηγορία των flagship smartphone. Το προηγούμενο διάστημα, η Κινεζική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θέλει να επιστρέψει στην κατηγορία των φθηνών smartphone και σύμφωνα με πληροφορίες το OnePlus Z θα είναι το πρώτο smartphone μετά από χρόνια που θα έχει χαμηλή τιμή.

Το OnePlus Z εντοπίστηκε στην βάση δεδομένων του Geekbench με το Snapdragon 765G το οποίο αντικατέστησε η Qualcomm με την κυκλοφορία του Snapdragon 768G. Πιο συγκεκριμένα, η καταχώρηση έχει το όνομα OnePlus AC2003 τρέχει Android 10 και ένα SoC της Qualcomm που φέρεται ότι είναι το Snapdragon 765G. Την πληροφορία αυτή επιβεβαιώνουν και τα αποτελέσματα των τεστ όπου το smartphone πέτυχε 612 πόντους σε Single-Core τεστ και 1955 πόντους σε Multi-Core τεστ. Επιπλέον, η μνήμη RAM του συστήματος ανέρχεται στα 12GB.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το OnePlus Z φημολογείται ότι θα έχει οθόνη με punch-hole στο κέντρο, πολύ μικρά bezel στο πάνω και κάτω μέρος και ελαφρώς curved οθόνη. Τέλος, το τηλέφωνο της OnePlus αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο και θα υποστηρίζει 5G.

Πηγή

OnePlus Z: Εντοπίστηκε με Snapdragon 765G και 12GB RAM στο GeekbenchTechblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης