iOS 14: Θα είναι συμβατό με κάθε iPhone που τρέχει iOS 13

iOS 14

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη τι θα συμβεί με την παρουσίαση και κυκλοφορία των iPhone 12, του iOS 14, και όλων των νέων προϊόντων της εταιρείας. Καθώς λοιπόν επικρατεί όλη αυτή η αβεβαιότητα, μόνο σε φήμες και αναφορές μπορούμε να βασιζόμαστε.

Όποιο iPhone και iPod τρέχει iOS 13 θα πάρει το iOS 14

Το iOS 13 έχει φτάσει στην έκδοση 13.5 και τρέχει σε όλα τα μοντέλα που είχε κυκλοφορήσει η Apple μέχρι και τέσσερα χρόνια πριν το ντεμπούτο του λειτουργικού συστήματος.

Νεότερη αναφορά δείχνει ότι η εταιρεία θα ακολουθήσει μία πιο επιθετική στρατηγική με το iOS 14, καθώς το λειτουργικό σύστημα θα υποστηρίζει ακόμα και συσκευές που κυκλοφόρησαν πέντε χρόνια πριν τη διάθεση του.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα The Verifier αναφέρει ότι “έμπιστες πηγές” την πληροφόρησαν πως το iOS 14 θα υποστηρίζει όλα τα iPhone και iPod τα οποία αυτή τη στιγμή τρέχουν iOS 13. Η λίστα είναι ιδιαίτερα μεγάλη:

Επιπλέον, η ιστοσελίδα τονίζει ότι το iOS 14 θα είναι η τελευταία έκδοση του OS που θα πάρουν τα iPhone 6s, 6s Plus, και SE (2016). Όσον αφορά το iPadOS 14, ο ιστότοπος δεν αναφέρει τίποτα. Ωστόσο, αν όλα τα iPad που τρέχουν το iPadOS 13 είναι συμβατά με το νέο λειτουργικό, τότε θα αναβαθμιστούν στο νέο OS τα ακόλουθα tablets της Apple.

Τέλος, η παρουσίαση του iOS 14 έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιουνίου. Όμως, τα πράγματα είναι ρευστά και υπάρχουν πολλές αναταραχές στις ΗΠΑ. Οπότε, δεν γνωρίζουμε ακόμη τι θα συμβεί με την only online WWDC 2020.

Πηγή

iOS 14: Θα είναι συμβατό με κάθε iPhone που τρέχει iOS 13Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος