Samsung Galaxy Book S: Επίσημα νέα έκδοση με Lakefield υβριδικό επεξεργαστή

Samsung Galaxy Book S with Intel SoC and GPU Official

Πέρυσι τον Αύγουστο, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια είχε παρουσιάσει το Samsung Galaxy Book S, έναν φορητό υπολογιστή με επεξεργαστή Snapdragon 8cx, ο οποίος τρέχει Windows.

Τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε μία νέα έκδοση του Galaxy Book S, η οποία είναι εξοπλισμένη με Intel Lakefield επεξεργαστή και Intel UHD, αλλά διατηρεί τον ίδιο σχεδιασμό με την προηγούμενη έκδοση.

Χαρακτηριστικά

Το Samsung Galaxy Book S έχει οθόνη 13,3 ινστών LCD με ανάλυση Full HD και κάμερα 1MP στο πάνω bezel. Συνολικά, ο φορητός υπολογιστής ζυγίζει 950 γραμμάρια και έχει μέγιστο πάχος 11,8 χιλιοστά. Δεν διαθέτει συσκευή ανάγνωσης οπτικών μέσων, ούτε ανεμιστήρες.

Samsung Galaxy Book S with Intel SoC and GPU Official

Στο εσωτερικό του, το Galaxy Book S έχει τον Intel Core i5-L16G7, 8GB μνήμη RAM, και 256GB ή 512GB αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, το laptop έχει 2 θύρες USB type-C, κλασική θύρα ακουστικών, και αναγνώστη καρτών microSD.

Η μπαταρία είναι 42Wh και προσφέρει αυτονομία 17 ώρες με συνεχή αναπαραγωγή βίντεο. Τέλος, το Samsung Galaxy Book S υποστηρίζει WiFi 6 και LTE, και τρέχει Windows 10 Home ή Pro, ανάλογα τι θα επιλέξει ο πελάτης.

Τιμή και διαθεσιμότητα

To Galaxy Book S θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου πρώτα στην Αγγλία σε δύο χρώματα, χρυσό και γκρι. Το laptop τιμολογείται στις £999 ή περίπου 1.113 ευρώ. Περιμένουμε σύντομα να γίνει διαθέσιμο και σε άλλες αγορές.

Πηγή

Samsung Galaxy Book S: Επίσημα νέα έκδοση με Lakefield υβριδικό επεξεργαστήTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος