PlayStation 5: Θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά παιχνίδια που δεν παίζουν στο PS4

PlayStation 5 New Design Render

Αν και το πραγματοποιεί με μειωμένους ρυθμούς, σε σύγκριση πάντα με τη Microsoft και το Xbox Series X, η Sony αποκαλύπτει σταδιακά όλο και περισσότερα στοιχεία για το PlayStation 5. Τώρα, μάθαμε τι θα συμβεί με τα παιχνίδια που θα κυκλοφορούν για τη νέας γενιάς κονσόλα.

Αποκλειστικοί τίτλοι σε κάθε νέας γενιάς κονσόλα

Σε μία συνέντευξη που έδωσε στο Gamesindustry.biz, o Chief Executive της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, είπε ότι η ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων θεωρούσε πάντα πως κάθε γενιά κονσολών πρέπει να προσφέρει μία σειρά από νέα χαρακτηριστικά.

Ο Ryan τονίζει ότι αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να είναι μοναδικά και να μην προσφέρονται από τις κονσόλες των προηγούμενων γενεών. Με βάση αυτά, το PlayStation 5 δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, και γι’ αυτό η εταιρεία θα κυκλοφορεί τίτλους που θα είναι διαθέσιμοι αποκλειστικά στη νέα κονσόλα και δεν θα τρέχουν στο PlayStation 4.

Επιπλέον, ο Ryan τόνισε ότι οι προγραμματιστές και δημιουργοί παιχνιδιών οφείλουν να εκμεταλλεύονται αυτά τα χαρακτηριστικά, για να προσφέρουν στους παίκτες νέες gaming εμπειρίες.

Θέλοντας να τονίσει τους παράγοντες που θα αλλάξουν την gaming εμπειρία των χρηστών, με την κυκλοφορία του PlayStation 5, o Ryan είπε ότι η νέα κονσόλα θα έχουν 3D ήχο που θα προσφέρει μία νέα ακουστική εμπειρία, τον SSD που θα εκτοξεύσει τις ταχύτητες των παιχνιδιών, και φυσικά θα υπάρχει το DualSense που βάζει τον παίκτη μέσα στα παιχνίδια με ειδικές διαισθητικές λειτουργίες.

Πηγή

PlayStation 5: Θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά παιχνίδια που δεν παίζουν στο PS4Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος