Επίθεση με βιτριόλι: Τρεις γυναίκες στο επίκεντρο των ερευνών (video)

Επίθεση με βιτριόλι: Τρεις γυναίκες στο επίκεντρο των ερευνών (video)

Σε συγκεκριμένο κύκλο υπόπτων επικεντρώνονται οι έρευνες για την επίθεση με οξύ στην 34χρονη Ιωάννα, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια αξιοποιούνται δείγματα DNA και το υλικό από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους περισσότερες από 20 καταθέσεις από πρόσωπα που ανήκουν στο οικογενειακό , το φιλικό αλλά και το επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας.

Ο κλοιός φαίνεται να στενεύει όμως, καθώς 3 γυναίκες είναι αυτές που βρίσκονται στο κάδρο των ερευνών, από το πολύ στενό περιβάλλον της 34χρονης.

Όπως αποκάλυψε η ΕΡΤ , ήδη οι αστυνομικοί εξετάζουν υλικό από κάμερα ασφαλείας που δείχνει μια νεαρή γυναίκα να μπαίνει στην είσοδο του κτιρίου λίγο πριν την επίθεση.

Παράλληλα οι αστυνομικοί προσδοκούν μέσω της τεχνολογίας θα έχουν σημαντικά στοιχεία στα χέρια τους. Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες ώρες για την αστυνομία καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τηλεφωνικών επικοινωνιών της 34χρονης καθώς και των αποτελεσμάτων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια τα οποία αναμένεται να δώσουν στοιχεία, που θα βοηθήσουν στις έρευνες των αρχών.

Για ένα κορίτσι γεμάτο ζωντάνια και όρεξη για ζωή κάνουν λόγο οι κάτοικοι  στο χωριό της 34χρονης Ιωάννας, το Λουτρό Αμφιλοχίας και δηλώνουν συγκλονισμένοι για το τραγικό αυτό συμβάν.

Η 34χρονη, που νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο, συνεχίζει να μην βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση , έχοντας όμως στο πλευρό της την μητέρα της που είναι ο άγρυπνος φρουρός της.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη, Αθανασία Σταμοπούλου

www.ert.gr

Ρούλα Κρικώνη
image}

Αφήστε μια απάντηση