Samsung Galaxy Tab S7+: Θα έχει μπαταρία με χωρητικότητα πάνω από 10.000mAh

Samsung Galaxy Tab S7 Samsung Galaxy Tab S7+

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια είναι μία από τις λίγες μεγάλες εταιρείες που κυκλοφορούν tablets. Τα επόμενα μοντέλα της αναμένεται να είναι τα Samsung Galaxy Tab S7 και Samsung Galaxy Tab S7+, για τα οποία έχουμε αρχίσει και μαθαίνουμε λεπτομέρειες.

Χαρακτηριστικά

Τα Samsung Galaxy Tab S7 αναμένεται να έχουν οθόνες Super AMOLED με μικρότερα bezels από τους προκατόχους τους. Η διαγώνιος της οθόνης του απλού μοντέλου θα είναι 11 ίντσες, ενώ του plus θα είναι 12.4 ίντσες.

Στο εσωτερικό των tablets θα υπάρχει ο Snapdragon 865, αλλά το 5G modem θα το έχει μόνο το Galaxy Tab S7+, ενώ η μικρότερη έκδοση θα παραμείνει με 4G LTE. Επιπλέον, το plus μοντέλο θα έχει Wi-Fi 802.11ac, ενώ για το απλό μοντέλο δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμη.

Τα tablets θα τρέχουν Android 10 και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τους είναι η μπαταρία. Το Galaxy Tab S7+ θα έχει μπαταρία με χωρητικότητα 10.090mAh, την ίδια στιγμή το Galaxy Tab S6 έχει μπαταρία με χωρητικότητα 7.040mAh.

Διαθεσιμότητα

Από τη στιγμή που τα leaks μόλις ξεκίνησαν δεν γνωρίζουμε πολλά πάνω σε αυτό το κομμάτι. Ωστόσο, οι περισσότερες αναφορές θέλουν την εταιρεία να ανακοινώνει τα Samsung Galaxy Tab S7 και Galaxy Tab S7+ τον Ιούλιο ή προς το τέλος Αυγούστου.

Πηγή

Samsung Galaxy Tab S7+: Θα έχει μπαταρία με χωρητικότητα πάνω από 10.000mAhTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος