Sony Xperia 1 II: Κυκλοφορεί 24 Ιουλίου με τιμή 1.200 δολαρία Αμερικής

Sony Xperia 1 II Cameras

Οι mirrorless κάμερες της σειράς Alpha της Sony είναι γνωστές ως οι καλύτερές στο “autofocus” και το “fast continuous shooting”, και αυτά είναι μόνο δύο από τα χαρακτηριστικά τους που διαθέτει το Sony Xperia 1 II. Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Xperia 1 II δανείζεται χαρακτηριστικά των gaming και ψυχαγωγικών προϊόντων της.

Ένα τηλέφωνο ικανό για τα πάντα

Το Sony Xperia 1 II δεν έχει APS-C ή full-frame αισθητήρα όπως μία Alpha κάμερα, αλλά η εταιρεία ενσωμάτωσε σε αυτό πολλά χαρακτηριστικά των mirrorless καμερών της, όπως το burst mode με τα 20fps. Πρόκειται για μία λειτουργία που διαθέτουν mirrorless κάμερες, όπως η Sony A9 II των 4.500$.

Μία τέτοια ταχύτητα θα ήταν άσκοπη χωρίς αποδοτική αυτόματη εστίαση. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που δανείζεται το smartphone από τις mirrorless κάμερες της εταιρείας είναι το continuous autofocus system που πραγματοποιεί 60 υπολογισμούς το δευτερόλεπτο.

Το Sony Xperia 1 II δεν είναι μόνο κάμερες, έχει οθόνη 6,5 ιντσών OLED με ανάλυση 4Κ και την γνωστή αναλογία 21:9. Στο εσωτερικό του υπάρχει ο Snapdragon 865 με Gaming Enhancer mode, και το smartphone υποστηρίζει Dolby Atmos και έχει στερεοφωνικά ηχεία. Επίσης, το Xperia 1 II έχει προστασία από Corning Gorilla Glass και πιστοποίηση IP για αντοχή σε νερό και σκόνη.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η εταιρεία αποκάλυψε ότι οι προπαραγγελίες για το Sony Xperia 1 II θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου και οι πρώτες αποστολές θα πραγματοποιηθούν 24 Ιουλίου. Το smartphone τιμολογείται στα 1.200 δολάρια Αμερικής, αλλά όσοι το προπαραγγείλουν έως τις 28 Ιουνίου θα πάρουν δώρο ένα ζευγάρι ακουστικά Sony WF-1000XM3. Οι τιμές αυτές αφορούν την Αμερική και περιμένουμε σύντομα να μάθουμε τις τιμές για τις υπόλοιπες αγορές διάθεσης.

Πηγή

Sony Xperia 1 II: Κυκλοφορεί 24 Ιουλίου με τιμή 1.200 δολαρία ΑμερικήςTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος