Asus ROG Phone 3: Με Snapdragon 865, 8GB RAM και Android 10, στο Geekbench

ASUS ROG PHONE 3

Πέρυσι κυκλοφόρησαν αρκετά gaming smartphones, και φέτος οι εταιρείες συνεχίζουν να εμπλουτίζουν τον κατάλογο με όλο και περισσότερα νέα μοντέλα. Το επόμενο θηρίο που περιμένουμε να κάνει ντεμπούτο στην αγορά σύντομα είναι το Asus ROG Phone 3.

H Asus θεωρείται ηγέτης στη συγκεκριμένη αγορά γιατί κυκλοφορεί smartphones με ιδιαίτερα έντονα gaming χαρακτηριστικά. Το τελευταίο της μοντέλο είναι το Asus ROG Phone 2, το οποίο έχει κωδικό όνομα “I001DD”, και τώρα έκανε την εμφάνιση του στο Geekbench ένα smartphone με κωδικό όνομα “Ι003DD”. Μόνο από το κωδικό όνομα καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι ένα ακόμα Zenfone, αλλά κάποιο gaming θηρίο.

Στόχος είναι πάντα οι επιδόσεις

Αρχικά, η καταχώρηση στο Geekbench αποκαλύπτει κάποια βασικά χαρακτηριστικά του Asus ROG Phone 3. Το gaming smartphone θα έχει τον Snapdragon 865 και τουλάχιστον 8GB μνήμη RAM, λογικά LPDDR5. Θεωρούμε ότι η έκδοση που πέρασε από τη σελίδα είναι η μικρότερο. Ο επεξεργαστής είναι χρονισμένος στα 1.8GHz και το smartphone τρέχει Android 10.

Asus ROG Phone 3 Geekbench

Έπειτα, το WiFi Alliance δεν έχει να προσθέσει τίποτα στα παραπάνω. Απλώς επιβεβαιώνει την ύπαρξη του Asus ROG Phone 3 και ότι θα υποστηρίζει dual-band Wi-Fi. Το σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι ότι, από τη στιγμή που το gaming smartphone άρχισε να λαμβάνει πιστοποιήσεις η ημέρα της κυκλοφορίας του πλησιάζει.

Πηγή

Asus ROG Phone 3: Με Snapdragon 865, 8GB RAM και Android 10, στο GeekbenchTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος