Οικονικό event των Special Olympics με αθλητές να κοντράρονται στο Forza 7

Special Olympics Forza 7 Xbox Virtual Event

Ο κορονοϊός έχει γίνει η αιτία ακύρωσης αρκετών events, εκ των οποίων πολλά έχουν πραγματοποιηθεί ή θα πραγματοποιηθούν με διαφορετική μορφή. Όπως είναι λογικό, τα Special Olympics 2020 δεν θα αποτελούσαν εξαίρεση, αλλά τη λύση βρήκε η Microsoft με το Forza 7.

To 2018, η Microsoft είχε συνεργαστεί με τη Special Olympics USA για τη διεξαγωγή ενός video gaming πρωταθλήματος που επέτρεψε σε πολλούς αθλητές να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλο.

Δυναμική επιστροφή για δεύτερη χρονιά

Έχοντας ως έμπνευση την επιτυχία του πρώτου πρωταθλήματος που διοργάνωσαν, η Microsoft και η Special Olympics USA θα πραγματοποιήσουν ένα ακόμα event. Αυτή τη φορά, η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσα στο Forza 7 και θα λάβει χώρα στις 30 Μαΐου και 10 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

Το Special Olympics Xbox Virtual Gaming Event 2020, όπως ονομάζεται η εκδήλωση, θα γίνει livestream στο Mixer, το YouTube, και το Twitch. Μέχρι αυτή τη στιγμή, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής 35 αθλητές από 11 πολιτείες. Το 2018 συμμετείχαν μόνο 4 πολιτείες.

Επίσης, η Microsoft αποφάσισε να πάει τη φετινή εκδήλωσε σε άλλο επίπεδο, γι’ αυτό θα πραγματοποιήσει εικονική ψηφιακή απονομή βραβείων μέσα στο Minecraft.

Τέλος, όσοι χρήστες επιθυμούν μπορούν να δωρίσουν τους Microsoft Rewards Points που διαθέτουν, και στις 30 Ιουνίου η εταιρεία θα πραγματοποιήσει δωρεά ίση με τους πόντους που έχει συλλέξει.

Πηγή

Οικονικό event των Special Olympics με αθλητές να κοντράρονται στο Forza 7Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος