Το νέο Call of Duty θα λέγεται Black Ops Cold War

Call of Duty Black Ops Cold War

Πριν από μερικές εβδομάδες έγινε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει και νέο Call of Duty εντός της χρονιάς, το οποίο αναφερόταν ως Call of Duty 2020. Το αν θα άλλαζε ονομασία ή όχι δεν ήταν ξεκάθαρο, όμως φαίνεται πως κάτι τέτοιο θα ισχύσει.

Για την ακρίβεια, υπήρξε μία ανάρτηση από χρήστη του Twitter, ο οποίος αποκάλυψε ότι το νέο video game του δημοφιλούς franchise θα λέγεται Black Ops Cold War. Μάλιστα, έδωσε και μία ιδέα για το εξώφυλλο, αφού την ονομασία πλαισίωνε μία φωτογραφία μ’ έναν άνδρα, ο οποίος είναι πλήρως εξοπλισμένος με όπλα.

Την τελευταία φορά που είδαμε ένα CoD με τον τίτλο του Black Ops ήταν τον Οκτώβριο του 2018, όταν κυκλοφόρησε το Black Ops 4. Μάλιστα, την εν λόγω ανάρτηση δημοσίευσε και η γνωστή ιστοσελίδα για video games, Eurogamer, που επικοινώνησε με την Activision, με την εταιρεία προγραμματισμού και σχεδιασμού όλων των παιχνιδιών της σειράς να αρνείται να κάνει κάποιο σχόλιο.

Πάντως, το συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης, αν και δεν είχε την επίσημη τοποθέτηση της Activision, εκτιμάει ότι θα μπορούσε να είναι αυτός ο τίτλος του νέου Call of Duty, με βάση τις πληροφορίες που έχει από τις πηγές του.

Έτσι, πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, ώστε να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η ονομασία Black Ops Cold War, αλλά και να μάθουμε πότε θα βγει στην αγορά, κάτι που αναμένεται να γίνει προς τα τέλη του 2020.

Πηγή

Το νέο Call of Duty θα λέγεται Black Ops Cold WarTechblog.gr

Νίκος Τσιώκος