Άνδρας έχει στην κατοχή του 2,371 κινητά τηλέφωνα

Perierga.gr - Άνδρας έχει στην κατοχή του 2,371 κινητά τηλέφωνα

Ο Τζέιες Κάλε είναι από την Ινδία και έχει ένα περίεργο χόμπι, τη συλλογή κινητών τηλεφώνων. Η συνήθειά του να συλλέγει κινητά τηλέφωνα ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια περίπου και σήμερα έχει στην κατοχή του 2.371 τηλέφωνα, αριθμός που αυξάνεται συστηματικά.

Τα κινητά που έχει στην κατοχή του τα έχει συλλέξει από διάφορες χώρες, από την Αγγλία, την Ελβετία, το Ντουμπάι και την Αμερική. Τα περισσότερα βρίσκονται αποθηκευμένα στο σπίτι του, σε ντουλάπια ή ακόμα και στο αυτοκίνητο.

Η ιδέα του ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια, όταν χρησιμοποιήσουμε το NOKIA 3310. Κάποια στιγμή ενώ βρισκόταν στο δεύτερο όροφο ενός κτηρίου, το κινητό του έπεσε στο έδαφος και προς έκπληξή του, όταν το βρήκε λειτουργούσε κανονικά. Αυτό το συμβάν ήταν η αρχή του χόμπι του.

Τα κινητά τηλέφωνα που αγοράζει, αν και μεταχειρισμένα, φροντίζει να είναι σε άριστη κατάσταση για να προστεθούν στη συλλογή του και να είναι πλήρως λειτουργικά.

Πολλοί τον επικρίνουν ότι πρόκειται για ένα ανούσιο χόμπι και ότι η επένδυση που έχει κάνει, αγοράζοντας όλα αυτά τα διαφορετικά – αλλά μερικές φορές σπάνια πια κινητά τηλέφωνα -, είναι άχρηστη.

Η συλλογή του από κινητά τηλέφωνα είναι η μεγαλύτερη στην Ινδία, ωστόσο στόχος του είναι να μπει στο ρεκόρ Γκίνες ως ο άνθρωπος με τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα στην κατοχή του.

No votes yet.
Please wait…

Αφήστε μια απάντηση