Καφέ δεν επέτρεψε την είσοδο στην πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας

Perierga.gr - Καφέ δεν επέτρεψε την είσοδο στην πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας

Στη Νέα Ζηλανδία δε γίνεται καμία εξαίρεση στην εφαρμογή των νέων νόμων που αφορούν τον κορονοϊό, ούτε καν στην περίπτωση της πρωθυπουργού της χώρας.

Η πρωθυπουργός της χώρας, Τζασίντα Άρντεν, με τον σύντροφο και τους φίλους της  επισκέφτηκαν καφέ, που αρνήθηκε ωστόσο να τους δεχτεί λόγω περιορισμών με τους οποίους συμμοεφώνεται ο κλάδος της εστίασης. Η Άρντερν και ο αρραβωνιαστικός της Κλαρκ Γκέιφορντ μαζί με τους φίλους τους δεν κατάφεραν αρχικά να απολαύσουν τον καφέ τους το Σάββατο σε καφετέρια του Γουέλινγκτον καθώς είχε ήδη συμπληρώσει το ανώτατο όριο των πελατών που μπορούσε να βρίσκεται στο μαγαζί.

Ο Γκέιφορντ παραδέχτηκε ότι δεν είχε κάνει κράτηση, οπότε κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο υπάλληλος του καφέ ήταν αμήχανος όταν τους ανέφερε ότι το μαγαζί ήταν γεμάτο.

Ωστόσο, όταν άρχισαν να απομακρύνονται από το καφέ ένα τραπέζι άδειασε με αποτέλεσμα η πρωθυπουργός της χώρας με την παρέα της να βρουν τραπέζι να καθίσουν.

Η Νέα Ζηλανδία έχει προχωρήσει σε άρση των μέτρων που είχαν επιβληθεί για τον κορονοϊό με το άνοιγμα καταστημάτων εστίασης την Πέμπτη, ωστόσο υπάρχουν σαφείς οδηγίες σχετικά με τις αποστάσεις στα τραπέζια και στους πελάτες.

Rating: 4.3/5. From 3 votes.
Please wait…

Αφήστε μια απάντηση