Βασικές Αρχές του NLP σε ένα μοναδικό ONLINE πρόγραμμα από τους διεθνείς NLP Trainers της Dynamic Equilibrium System.

Χρησιμοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία των διεθνών NLP Trainers της ομάδας μας, με διαφορετικά Backgrounds και παγκόσμιες πιστοποιήσεις, δημιουργήσαμε μια μοναδική σύνθεση εκπαιδευτικού Online προγράμματος που καλύπτει τις Βασικές Αρχές του NLP και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παράγετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

[❗] 3 NLP Trainers
[❗] Διαφορετικά NLP boards
[❗] Συνθετική προσέγγιση λόγω συνεργασίας των boards

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) είναι ένας μοναδικός συνδυασμός νευρολογίας, γλωσσολογίας και προγραμματισμού, των τριών πιο ισχυρών συστατικών που συμβάλλουν στη δημιουργία της ανθρώπινης εμπειρίας. Είναι η επιστήμη της πρακτικής τέχνης του πώς μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που θέλουμε να αλλάξουμε, σε αντίθεση με άλλες μεθόδους που εστιάζουν στο τι πρέπει να αλλάξουμε. Είναι η τέχνη και η επιστήμη του ΠΩΣ χρησιμοποιούμε το μυαλό μας, για να επικοινωνήσουμε τόσο με τον εαυτό μας όσο και τους άλλους.

Είναι η μελέτη της Υποκειμενικής Εμπειρίας.

Είναι η μελέτη του νου και της γλώσσας που καταλαβαίνει ο νους.

Το μυαλό μας είναι μηχανή που παράγει νόημα και τείνουμε να αντλούμε νόημα από τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας. Αυτή η κατανόηση μας βοηθάει να δημιουργήσουμε συνέπεια στα πράγματα που μας ενδιαφέρουν και να αλλάξουμε μοτίβα τα οποία μας δυσκολεύουν στα αποτελέσματα μας. Ειδικά σε μια εποχή φόβου, ανασφάλειας και αβεβαιότητας για την επόμενη μέρα, ο έλεγχος του μυαλού μας είναι η πιο σημαντική μας μέριμνα, ώστε να ακολουθήσει το σωματικό και συναισθηματικό μας σύστημα.

Η αλλαγή είναι η μόνη σταθερή σύμβαση στο κόσμο, κάθε αλλαγή δημιουργεί πολυπλοκότητα και κάθε πολυπλοκότητα αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με ευελιξία. Θα μάθετε έναν εντελώς καινούριο τρόπο σκέψης, ώστε να γίνετε και ευέλικτοι και αποτελεσματικοί στην επικοινωνία.

Ημερομηνίες προγράμματος

  • Έναρξη: Δευτέρα 11/05
  • Ολοκλήρωση: Τετάρτη 03/06

Τα μαθήματα θα γίνονται Δευτέρα και Τετάρτη 18.30- 20.30 μέσω της πλατφόρμας του Zoom.

BONUS webinars:

  • NLP Wellbeing (Βάσια Μανίκα)
  • NLP Parenting (Σοφία Θωμαΐδου)
  • New Code NLP (Μυρτώ Ραφτοπούλου)
  • Live Q & A (ομάδα DES)
Εισηγητές:
  • Νίκος Φραγκιάς
  • Σοφία Θωμαΐδου
  • Μυρτώ Ραφτοπούλου
  • Βάσια Μανίκα

Δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα πατώντας εδώ
Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο des.trainings@gmail.com ή στο 6946 777 000


Αφήστε μια απάντηση