Μειωμένη κίνηση στην αγορά- Εντατικοί έλεγχοι στα διόδια- 124 παραβάσεις τη Μ. Τρίτη (video)

Μειωμένη κίνηση στην αγορά- Εντατικοί έλεγχοι στα διόδια- 124 παραβάσεις τη Μ. Τρίτη (video)

Αισθητά μειωμένη είναι η κίνηση στη Βαρβάκειο Αγορά λίγες ημέρες πριν το Πάσχα,ενώ οι τιμές στα αμνοερίφια είναι κατά πολύ μειωμένες. Η εικόνα της Βαρβακείου με τα κάγκελα στην είσοδο για αποφυγή συγχρωτισμού, τους αστυνομικούς να περιπολούν και να ελέγχουν τα έγγραφα μετακίνησης και τους λίγους πελάτες να κάνουν τα ψώνια τους σε τίποτε δεν θυμίζει εορταστικές ημέρες περασμένων ετών. Παράλληλα εντατικοί είναι οι έλεγχοι της τροχαίας σε διόδια και παραδρόμους για αποφυγή μετακινήσεων.

Στα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων αλλά και στο γεγονός ότι πολλοί πολίτες καταφεύγουν στις τηλεφωνικές παραγγελίες οφείλεται η μειωμένη κίνηση στη Βαρβάκειο, σύμφωνα με τους εμπόρους. Αλλά και οι ποσότητες που αγοράζονται είναι μικρότερες, καθώς το Πασχαλινό τραπέζι θα είναι περιορισμένο. Οι υγειονομικοί έλεγχοι πάντως από μικτά κλιμάκια της Περιφέρειας είναι εντατικοί, ενώ όπως επισημαίνουν οι καταναλωτές οι τιμές είναι αισθητά μειωμένες σε σχέση με πέρυσι. » Ελπίζω σε σταδιακή χαλάρωση των μέτρων, μετά το τέλος Απριλίου», είπε στην ΕΡΤ ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, από την Βαρβάκειο.

Έλεγχοι της τροχαίας σε διόδια-παραδρόμους

(EUROKINISSI)

Παράλληλα, εντατικούς ελέγχους πραγματοποιεί η τροχαία σε διόδια εθνικών οδών και παραδρόμους. Χθες Μεγάλη Τρίτη βεβαιώθηκαν 124 Παραβάσεις και επιβλήθηκαν τα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ, σε άτομα που επιχείρησαν να αλλάξουν περιφερειακή ενότητα, χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενώ σε 48 παραβάτες αφαιρέθηκαν και τα στοιχεία οδήγησης.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ert.gr

Ρούλα Κρικώνη
image}

Αφήστε μια απάντηση