Κοροναϊός : Όλες οι ημερομηνίες για πληρωμές συντάξεων και επιδομάτων

Επιδόματα αλλά και δώρο Πάσχα αναμένεται να καταβληθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Μεγάλη Εβδομάδα.

Έτσι, ξεκινά από αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, η καταβολή του ειδικού επιδόματος των 800 ευρώ σε περισσότερους από 800.000 δικαιούχους.

Επίσης θα καταβληθεί στους επιστημονικούς κλάδους η προκαταβολή των 400 ευρώ, ενώ θα λάβουν το δώρο Πάσχα οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις, που δεν έχουν πληγεί από την κρίση.

Οι συντάξεις θα καταβληθούν σε διαφορετικές ημερομηνίες για να μην επαναληφθούν οι εικόνες συνωστισμού έξω από τις τράπεζες. Ειδικότερα, οι συνάξεις των ΙΚΑ, ΟΤΕ, Τραπεζών θα καταβληθούν στις 22 Απριλίου 2020 για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9 και στις 24 Απριλίου σε όσους το ΑΚΜΑ τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Οι συντάξεις των ταμείων ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΕΤΑΑ θα καταβληθούν στις 27 Απριλίου 2020 και τέλος για τους συνταξιούχους ΝΑΤ, Δημοσίου, ΔΕΗ, ΕΤΑΠ ΜΜΕ η σύνταξη θα καταβληθεί στις 29 Απριλίου 2020.

Οι συνταξιούχοι των τ. ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ θα πληρωθούν στις 27 Απριλίου 2020 ενώ η τελευταία καταβολή συντάξεων για τους συνταξιούχους των ΝΑΤ, Δημοσίου, ΔΕΗ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ θα γίνει στις 29 Απριλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Αφήστε μια απάντηση