Ιταλία: Έβγαλε βόλτα τη χελώνα της και της έκοψαν πρόστιμο 400 ευρώ

Perierga.gr - Ιταλία: Έβγαλε βόλτα τη χελώνα της και της έκοψαν πρόστιμο 400 ευρώ

Στην Ιταλία, μια 60χρονη γυναίκα παρά τις απαγορεύσεις στις μετακινήσεις εξαιτίας του κορονοϊού, αποφάσισε να βγάλει βόλτα την χελώνα της. Παρόλα αυτά, έγινε αντιληπτή από την αστυνομία και της επιβλήθηκε πρόστιμο 400 ευρώ.
«Οι καραμπινιέροι της συνοικίας Τσεντοτσέλε (…) επέβαλαν πρόστιμο σε μια 60χρονη που έπιασαν να κυκλοφορεί εκτός της οικίας της χωρίς να έχει κάποια δικαιολογία», ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο Τύπου των καραμπινιέρων και σημειώνει ότι το περιστατικό έγινε Δευτέρα του Πάσχα για τους καθολικούς.

Η γυναίκα, που «έκανε βόλτα πεζή με τη χελώνα της, έδωσε μια μονάχα δικαιολογία, υποστήριξε ότι είχε βγει έξω από το σπίτι της για να κάνει βόλτα τη χελώνα της», υπογραμμίζει η ανακοίνωση. Έτσι, αφού οι εξηγήσεις της δεν έπεισαν τους αστυνομικούς, της επέβαλαν πρόστιμο ύψους 400 ευρώ, διευκρίνισε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο ο αστυνόμος Νούντζιο Καρμπόνε.

Μάλιστα, ένας αριθμός ρεκόρ προστίμων επιβλήθηκε στην Ιταλία τη Δευτέρα του Πάσχα των Καθολικών. Εκ των 252.148 ελέγχων που διενεργήθηκαν, σε 16.545 περιπτώσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα για μη τήρηση των κανόνων περιορισμού των μετακινήσεων. Ήτοι μια αύξηση 20,2% σε σύγκριση με την Κυριακή του Πάσχα (13.756).

Πηγή: Huffingtonpost.gr 

No votes yet.
Please wait…

Αφήστε μια απάντηση