Honor 30: Real life φωτογραφία δείχνει τον αισθητηρα Sony 50 Megapixel

Honor 30

Η παρουσίαση του Honor 30 έχει προγραμματιστεί για τις 15 Απριλίου και τα leaks για το smartphone είναι πολύ λίγα. Ωστόσο, ένα σημαντικό στοιχείο που έχει διαρρεύσει είναι ότι θα έχει αισθητήρα Sony IMX7xx 50 Megapixel.

Τι αποκαλύπτει η φωτογραφία

Το GSMArena έχει στην κατοχή του μία φωτογραφία η οποία ισχυρίζεται ότι απεικονίζει το επερχόμενο Honor 30. Σύμφωνα με τη φωτογραφία, το smartphone θα έχει ορθογώνιο module καμερών με τέσσερις αισθητήρες και LED flash.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Sony IMX700, που τελικά θα διαθέτει το smartphone, θα είναι ένας custom αισθητήρας της γιαπωνέζικης εταιρείας. Επιπλέον, αναφέρει ότι θα είναι ο μεγαλύτερος αισθητήρας που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά μέχρι σήμερα.

Η φωτογραφία επιβεβαιώνει ότι ο Sony IMX700 θα είναι 50MP, ενώ βλέπουμε καθαρά ότι το smartphone θα έχει και περισκοπική κάμερα. Το τελευταίο στοιχείο που δίνει η φωτογραφία όσον αφορά τις κάμερες είναι ότι το Honor 30 θα έχει Octa PD.

Τέλος, μερικά επιπλέον στοιχεία που προκύπτουν από τη φωτογραφία είναι ότι το Honor 30 θα έχει μικρόφωνο στην πάνω μεριά, μαζί με IR Blaster ή κλασική θύρα ακουστικών, κάτι που απουσίαζε από το προηγούμενο μοντέλο της σειράς, Honor 20. Όπως και να έχει, η 15η Απριλίου δεν είναι μακριά. Οπότε, θα μάθουμε σύντομα τα πάντα για το smartphone.

Πηγή

Honor 30: Real life φωτογραφία δείχνει τον αισθητηρα Sony 50 MegapixelTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος