Π. Μπουγδάνος: Yποβολή στο ΕΣΠΑ για το έργο μετατόπισης παραλιακής οδού αεροδρομίου

Π. Μπουγδάνος: Yποβολή στο ΕΣΠΑ για το έργο μετατόπισης παραλιακής οδού αεροδρομίου

Την ικανοποίησή του εκφράζει με δήλωσή του και Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος, υπενθυμίζοντας ότι έχει υποβληθεί για ένταξη στο ΕΣΠΑ το έργο της μετατόπισης της παραλιακής οδού του αεροδρομίου, συνολικού προϋπολογισμού 4.700.000 €.

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνου

Η σημερινή Απόφαση Έγκρισης Τροποποίησης Περιβαλλοντικών Όρων για το κεφαλαιώδους σημασίας έργο της επέκτασης του Αεροδρομίου Χίου αποτελεί ένα σημείο – κλειδί για την ομαλή εξέλιξη του έργου.
Ως Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχοντας κάνει όλες τις επίπονες ενέργειες για την εξασφάλιση της αδειοδότησης αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την προσπάθειά μας. Όταν εργάζεσαι συστηματικά και μεθοδικά το αποτέλεσμα είναι θετικό.
Παράλληλα έχοντας μελετήσει, αδειοδοτήσει και υποβάλει για ένταξη στο ΕΣΠΑ το έργο της Μετατόπισης της παραλιακής οδού του αεροδρομίου, συνολικού προϋπολογισμού 4.700.000 €, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην υλοποίησή του το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Σε κάθε περίπτωση, όπως και για όλα τα σημαντικά αναπτυξιακά έργα για τα νησιά μας, παρακολουθούμε στενά το θέμα μέχρι την τελική υλοποίηση.
Διαβεβαιώνω τους συμπολίτες μας ότι θα εξακολουθήσουμε την προσπάθεια, σε πείσμα των δυσκολιών που αυτήν την εποχή διανύουμε, για ένα έργο αναπτυξιακής προοπτικής για τη Χίο.

The post Π. Μπουγδάνος: Yποβολή στο ΕΣΠΑ για το έργο μετατόπισης παραλιακής οδού αεροδρομίου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb