OnePlus 8 Pro: Φωτογραφήθηκε στα χέρια χρήστη

Techblog.gr

Η OnePlus φημολογείται ότι θα παρουσιάσει τα OnePlus 8 και 8 Pro το επόμενο διάστημα, με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότερες πληροφορίες να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Σήμερα, διέρρευσε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία του OnePlus 8 Pro το οποίο εντοπίστηκε στα χέρια χρήστη. Το design της πλάτης δεν επιβεβαιώνεται καθώς το τηλέφωνο βρίσκεται μέσα σε μία θήκη, ωστόσο μπορούμε να δούμε ότι θα υπάρχουν τέσσερις κάμερες. Επιπλέον, φωτογραφήθηκε και το front panel ωστόσο δεν μπορούμε να αντλήσουμε καμία πληροφορία από αυτήν την φωτογραφία.

Χαρακτηριστικά

Το OnePlus 8 Pro φημολογείται ότι θα έχει 6.78 ιντσών οθόνη τύπου S-AMOLED με ανάλυση QuadHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Στο front panel λέγεται ότι θα δούμε ένα punch-hole στην πάνω αριστερά γωνία το οποίο θα φιλοξενεί μία κάμερα στα 16MP.

Τα γρανάζια θα γυρίζει ο Snapdragon 865 σε συνδυασμό με 8 ή 12GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 128 ή 256GB. Στον τομέα της κάμερας θα υπάρχει όπως είπαμε τετραπλή διάταξη με δύο κάμερες στα 48MP, μία 8MP και μία 5MP.

Τέλος, η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.510mAh και θα υποστηρίζει 30W fast charge και wireless fast charge ενώ θα έχει και δυνατότητα αντίστροφης ασύρματης φόρτισης 3W.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης