Netflix: Υποστήριξη HDR περιεχομένου στα Pixel 4 και OnePlus 7T

Techblog.gr

Netflix: Υποστήριξη HDR περιεχομένου στα Pixel 4, OnePlus 7T

Λίγο πριν την κυκλοφορία των συσκευών Pixel 4 και Pixel 4XL το Netflix είχε προσθέσει τις συσκευές στη λίστα των συμβατών συσκευών που υποστηρίζουν HDR. Σε μία περίεργη όμως κίνηση λίγες ημέρες μετά το λανσάρισμα των συσκευών, η εταιρεία τις αφαίρεσε, χωρίς να δώσει κάποια εξήγηση.

Έστω και με μήνες καθυστέρησης όμως, το Netflix επαναφέρει τις ναυαρχίδες της Google στη λίστα των συμβατών συσκευών, τόσο για HDR όσο και για HD περιεχόμενο. Να θυμίσουμε πως αρκετοί χρήστες ανέφεραν πως δεν είδαν ποτέ τους εν λόγω περιορισμούς εν μέρη, αλλά σίγουρα η επίσημη τοποθέτηση ήταν μία σημαντική έλλειψη.

Ενδιαφέρει επίσης: Netflix Απρίλιος 2020: Όλες οι νέες κυκλοφορίες, ταινίες, σειρές

Μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη φέρνει η προσθήκη των τελευταίων συσκευών της OnePlus στη λίστα, με τους κατόχους των OnePlus 7T και 7T Pro να μπορούν από σήμερα να απολαύσουν περιεχόμενο σε HDR, κάτι που δε μπορούσαν μέχρι σήμερα. Αμφιλεγόμενη είναι η μη προσθήκη του OnePlus 7t Pro McLaren Edition, κάτι που μπορεί να αλλάξει μελλοντικά.

Η λίστα των προσθηκών ολοκληρώνεται με τα Oppo Find X2 και Find X2 Pro, με την υποσημείωση πως αφορά μόνο τις εκδόσεις PDEM10, PEDT10 και CPH2023 του Find X2 και τις εκδόσεις PDEM30 και CPH2025 του Find X2 Pro.

Πηγή

Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης