Οι νέες θήκες της Speck διαθέτουν ειδική αντιβακτηριδιακή επίστρωση

Techblog.gr

Speck Microban Cases

Πλέον, παίρνουμε το smartphone μας παντού, στο γυμναστήριο, το αεροδρόμιο, την καφετέρια, τη δουλειά, ακόμα και την τουαλέτα. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλές θήκες, αλλά καμία τους δεν προσφέρει τη αντιβακτιριδιακή προστασία που προσφέρουν θηκών της Speck.

Η Speck συνεργάστηκε με τη Microban και δημιούργησαν μία ειδική προστατευτική επίστρωση με την οποία έχουν εφοδιάσει όλες τις θήκες της πρώτης. Η συγκεκριμένη επίστρωση προστατεύει από τη βρωμιά, τα μικρόβια, και τα βακτήρια.

Χάρη στην επίστρωση που έχουν δημιουργήσει η Speck και η Microban, μειώνονται τα βακτήρια στην επιφάνεια των θηκών κατά 99%. Επιπλέον, οι θήκες παραμένουν πιο καθαρές και διατηρούν τη διαύγεια τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ποια είναι οι Speck

Ο βασικός τομέας δραστηριότητας της Speck είναι η ανάπτυξη τεχνολογιών και η δημιουργία θηκών που προστατεύουν premium συσκευές από πτώσεις, τη σκόνη και τη βρωμιά. Η Speck έχει στο ενεργητικό της αμέτρητες πατέντες, οι οποίες επιδεικνύουν την ενεργό δράση της εταιρείας στον τομέα αυτό.

Όπως είναι λογικό, στην αγορά υπάρχουν αρκετές εταιρείες που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν την καλύτερη δυνατή προστασία, πουλώντας premium θήκες. Καμία όμως δεν προσφέρει το επίπεδο προστασίας σε πτώσεις και σκόνη που παρέχουν οι θήκες της Speck.

Η Speck ασχολείται με τον συγκεκριμένο τομέα από το 2001 και είναι μέλος του Ομίλου Samsonite. Οι θήκες της έχουν αποσπάσει βραβεία σχεδιασμού και ποιοτικής κατασκευής.

Presidio 2 Pro

Όπως αναφέρει και η Speck, οι Presidio 2 είναι οι πιο εξελιγμένες θήκες που έχει σχεδιάσει ποτέ. Προσφέρουν την απόλυτη προστασία από πτώσεις και είναι απίστευτα ανθεκτικές, χάρη στη νέα επαναστατική τεχνολογία Armor Cloud.

Συγκεκριμένα, η Presidio 2 Pro προσφέρει προστασία από πτώσης ύψους έως και 4 μέτρα. Εξωτερικά είναι καλυμμένες με ειδικό matte υλικό, το οποίο κάνει τη θήκη πιο ανθεκτική και προσφέρει πιο ευχάριστη αίσθηση στο άγγιγμα.

Speck Presidio 2 Pro Perfect Clear

Σχεδιαστικά, τα ανεπτυγμένα bezels της Presidio 2 Pro προστατεύουν την οθόνη του smartphone σε περίπτωση που πέσει με την εμπρός όψη. Παρά το γεγονός ότι οι νέες Presidio 2 είναι πιο ανθεκτικές η Speck κατάφερε να μειώσει το πάχος τους κατά 10%.

Τέλος, οι Presidio 2 Pro είναι καλυμμένη με αντιβακτηριδιακή επίστρωση που καταπολεμά τα βακτήρια κατά 99%, και διαθέτει επανασχεδιασμένα κουμπιά για καλύτερη απόκριση και πιο premium αίσθηση.

Presidio Perfect-Clear και Presidio Inked

Η Presidio Perfect-Clear σχεδιάστηκε για όσους θέλουν να προστατεύσουν το smartphone τους και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν το υπέροχο design του. Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη δεν μπορεί να γδαρθεί και παραμένει πλήρως διάφανο για πολύ μεγάλο διάστημα.

Επιπλέον, η Presidio Perfect-Clear προστατεύει το smartphone από πτώσεις ύψους έως 4 μέτρα και έχει ανεπτυγμένα bezels για την αποφυγή ζημιάς στην οθόνη. Επίσης είναι καλυμμένη με ειδικό αντιβακτηριδιακό υλικό, ώστε να προσφέρει την απόλυτη προστασία από τα βακτήρια.

Η Presidio Inked προσφέρει ότι και η Presidio Perfect-Clear, απλώς δεν είναι διάφανη και διαθέτει ένα μοτίβο μελανιού που δίνει την οπτική ψευδαίσθηση του μαρμάρου.

Speck Samsung Galaxy S20 Series

Παρά την αυξημένη προστασία που προσφέρουν, η Presidio Perfect-Clear και Inked είναι τόσο λεπτές που δεν γίνονται αντιληπτές στην αφή. Ενώ η Perfect-Crear είναι απόλυτα διάφανη και κυριολεκτικά ξεχνάς ότι υπάρχει.

Presidio Grip

Η Presidio Grip είναι ιδιαίτερα λεπτή, με αντιολισθητικό σχεδιασμό, και προστατεύει τη συσκευή από πτώσεις ύψους έως 4 μέτρα. Επιπλέον, διαθέτει δύο στρώματα προστασίας με ειδικές εξοχές απορρόφησης των κραδασμών, και bezels που προεξέχουν ώστε να προστατεύουν καλύτερα την οθόνη.

Speck Samsung Galaxy S20 Series

Εκτός από τη βασική Presidio Grip η Speck προσφέρει παραλλαγές σχεδόν όλων των θηκών της με Grip σχεδιασμό.

Διαθεσιμότητα

Η Speck διαθέτει θήκες για premium συσκευές της Apple (iPhone, iPad και MacBook), της Samsung, της Huawei, και άλλων μεγάλων εταιρειών.

Τις θήκες SPECK μπορεί κανείς να τις προμηθευτεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, καθώς και από μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών προϊόντων της Ελλάδας, όπως COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Vodafone, iStorm και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος