EKΔΔΑ: Τηλεκπαίδευση «Μένουμε στο Σπίτι» από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης

EKΔΔΑ: Τηλεκπαίδευση «Μένουμε στο Σπίτι» από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης

Στην αναστολή των εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών δραστηριοτήτων του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.) έως και τις 10 Απριλίου έχει προχωρήσει το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) ακολουθώντας τις κυβερνητικές οδηγίες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στην κοινότητα. 

Στο πλαίσιο αναζήτησης των βέλτιστων δυνατών λύσεων για την υλοποίηση του επιμορφωτικού της έργου, η Διοίκηση του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. αξιοποιεί καινοτόμα εργαλεία που μετασχηματίζουν τα δια ζώσης επιμορφωτικά προγράμματα σε “δράσεις τηλεκπαίδευσης”.

Έτσι, με την πολύτιμη συνεργασία του ΟΠΕΚΑ, την Δευτέρα 30-3-2020 έχει προγραμματιστεί η υλοποίηση πενθήμερου επιμορφωτικού προγράμματος με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων τηλεκπαίδευσης.

Το εν λόγω επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο “Δημόσια Διοίκηση και Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες. Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών” απευθύνεται στα στελέχη του ΟΠΕΚΑ και εντάσσεται στην πρωτοβουλία του ΙΝΕΠ -ΕΚΔΔΑ “Τηλεκπαίδευση “Μένουμε στο Σπίτι””.

Όπως αναφέρεται, φιλοδοξία του ΕΚΔΔΑ είναι το πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα να αποτελέσει έναν χρήσιμο οδηγό, που θα του επιτρέψει πολύ σύντομα να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, αξιοποιώντας σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία.

Πηγή: ekdd.gr

www.ert.gr

Η-Β Παπαϊωάννου
image}

Αφήστε μια απάντηση