Ροδόπη: Κινηματογραφική καταδίωξη λαθροδιακινητών

Ροδόπη: Κινηματογραφική καταδίωξη λαθροδιακινητών

Περιπετειώδης σύλληψη δύο διακινητών και εννέα μη νόμιμων μεταναστών σημειώθηκε χθες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, χθες το βράδυ στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, το όχημα εισήλθε στην πόλη της Κομοτηνής, όπου πραγματοποίησε φθορές σε σταθερά αντικείμενα και τελικά αφού προσέκρουσε σε παρτέρι ακινητοποιήθηκε, ενώ ο οδηγός – διακινητής μαζί με τον συνοδηγό – συνεργό του επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί. Άμεσα οι αστυνομικοί κατέφεραν να ακινητοποιήσουν τους δύο διακινητές, οι οποίοι αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψή τους.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δυο δράστες προωθούσαν, παράνομα, στην ενδοχώρα εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

www.ert.gr

Μαρία Νικολάου