Μήνυμα ενότητας από την οικογένεια του Πανσερραϊκού για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Μήνυμα ενότητας από την οικογένεια του Πανσερραϊκού για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Το δικό της μήνυμα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού έστειλε η ποδοσφαιρική ομάδα του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού.

Η διοίκηση των «λιονταριών» ζητά από όλους να «μείνουν σπίτι» ενώ με την ανακοίνωση της τονίζει ότι μέσω των συλλόγων και του αθλητισμού «μπορούμε να περάσουμε αισιόδοξα μηνύματα, που θα μας κρατήσουν ζωντανούς και ενωμένους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού:

«Ο Πανσερραϊκός είναι οικογένεια και όλοι μαζί θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την δοκιμασία!

Τα μέλη της Διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός και η διεύθυνση των «Κόκκινων Ακαδημιών», συνεχίζει να τηρεί πιστά τα όσα ανακοινώνει η ΓΓΑ και το κράτος, σταματώντας κάθε ομαδική αθλητική δραστηριότητα στις εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών. Μένουμε σπίτι, προστατεύοντας την δημόσια υγεία και συμβάλουμε στην διακοπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι κρίσιμες στιγμές που ζούμε, από τον ιό που ταλαιπωρεί ολόκληρη την ανθρωπότητα, πρέπει να μας κρατήσει ενωμένους και υγιείς, προστατεύοντας τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας. Το ποδόσφαιρο μπορεί να μην αποτελεί προτεραιότητα αυτό το διάστημα της πανδημίας, αφού προέχει η υγεία μας, όμως μέσω των συλλόγων και του αθλητισμού, μπορούμε να περάσουμε αισιόδοξα μηνύματα, που θα μας κρατήσουν ζωντανούς και ενωμένους.

Ο Πανσερραϊκός μας, συνεχίζει να πορεύεται σαν οικογένεια και με αφορμές, όπως η επέτειος της «Εθνικής παλιγγενεσίας» το 1821, αντλεί δύναμη και προσπαθεί να δώσει κουράγιο σε όλους τους φιλάθλους. Τα μέλη μας, κάνουν ενέργειες, ώστε να συνεισφέρουμε σύντομα, σε όλους τους αληθινούς ήρωες αυτών των δύσκολων στιγμών, που κάνουν κατάθεση ψυχής μέσα από τα Ελληνικά νοσοκομεία».

www.ert.gr

Βασίλης Αναστασιάδης