Έντονη αντίδραση της Ν.Δ για την ανάρτηση του Στ. Κούλογλου

Έντονη αντίδραση της Ν.Δ για την ανάρτηση του Στ. Κούλογλου

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε ανάρτηση του Στέλιου Κούλογλου για την  αντιμετώπιση του  κορονοϊού. Η ανακοίνωση της ΝΔ, κάνει λόγο για «διαγωνισμό χυδαιότητας», στην οποία επιδίδονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τον Α.Τσίπρα να πάρει θέση.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, υποστήριξε πως θέλει να καυτηριάσει τις ανεπάρκειες στην αντιμετώπιση της κρίσης, με  απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, σύμφωνα με την Πειραιώς.

Στην ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε ότι «Δεν πιστεύουμε ότι είναι η στιγμή για νέους διχασμούς».

Σε σκληρό ύφος είναι και η ανακοίνωση της ΝΔ. Κάνει λόγο για «Διαγωνισμό χυδαιότητας», στον οποίο επιδίδονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που, όπως επισημαίνεται «η χώρα δίνει σκληρή μάχη, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ : «Καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση γι΄αυτές τις χυδαιότητες. Αν δεν τις αποδοκιμάσει, σημαίνει ότι τις υιοθετεί. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ενότητα κι ομοψυχία κι όχι μίσος και χυδαιότητα. Αλλά κάποιοι, όπως και στο παρελθόν, πόνταραν στον πόνο μήπως κερδίσουν πολιτικούς πόντους. Ούτε ντράπηκαν, ούτε ντρέπονται!» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ert.gr

Ρούλα Κρικώνη