Προσλήψεις διάρκειας τριών μηνών νοσηλευτών και γιατρών στο Δήμο Χίου

Προσλήψεις διάρκειας τριών μηνών νοσηλευτών και γιατρών στο Δήμο Χίου

Στην πρόσληψη 3 Νοσηλευτών ΤΕ κατηγορίας και τριών 3 ΠΕ Γιατρών, διάρκειας τριών μηνών, για την ενίσχυση των δομών κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης, στα πλαίσια της αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού, προχωρά ο Δήμος Χίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στα νούμερα 22713-50815 και 22713-50884, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάθεση των δικαιολογητικών τους. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Δευτέρα 30 Μαρτίου.

Ο Δήμος Χίου σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 156/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, σχετική με την πρόσληψη (3) Νοσηλευτών ΤΕ κατηγορίας και τριών (3) ΠΕ Γιατρών, για την ενίσχυση των δομών κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης, στα πλαίσια της αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 ανακοινώνει ότι θα προσλάβει με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας τριών μηνών, τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ
ΠΕ ΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 2
ΠΕ ΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ 1
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ 3

Απαραίτητα προσόντα πρόσληψης για την κατηγορία ΠΕ Ιατρών: α) Πτυχίο ή δίπλωμα Ιατρικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας, β) Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος ή βεβαίωση ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος, δ) Βεβαίωση ιδιότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου.
Απαραίτητα προσόντα πρόσληψης για την κατηγορία ΤΕ Νοσηλευτών: α) πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Νοσηλευτικής ΤΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας, β) Άδεια άσκησης επαγγέλματος Νοσηλευτικής (ΤΕ) ή βεβαίωση ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος Νοσηλευτή-Νοσηλεύτριας (ΤΕ) και γ) Ταυτότητα μέλους της Ένωσης Νοσηλευτών/τριών Ελλάδος (ΕΝΕ),η οποία να είναι σε ισχύ ή Βεβαίωση Ανανέωσης Εγγραφής στην Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ) του τρέχοντος έτους ή Βεβαίωση εγγραφής στην Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ), για όσους εγγράφονται για πρώτη φορά, η οποία είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του επόμενου έτους από την έκδοσή της, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 4, παρ.5 του ν.3252/2004.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στα νούμερα 22713 50815 και 22713 50884, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάθεση των δικαιολογητικών τους. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Δευτέρα 30/03/2020.

The post Προσλήψεις διάρκειας τριών μηνών νοσηλευτών και γιατρών στο Δήμο Χίου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb
image}

Αφήστε μια απάντηση