Realme Narzo: Νέα σειρά smartphones, οι αντίπαλοι των Poco και Redmi

Techblog.gr

Η Realme αποτελεί μία θυγατρική εταιρεία της Oppo και ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα brand στον κόσμο. Ως κατασκευάστρια έχει ήδη κυκλοφορήσει αρκετά smartphones και φαίνεται ότι θέλει να καθιερωθεί ως η βασική ανταγωνιστής της Xiaomi, με το Realme Narzo.

Τι είναι το νέο προϊόν

Μετά την παρουσίαση των Realme 6, η εταιρεία έκανε tease το επόμενο προϊόν της. Μέσω του επίσημου Twitter λογαριασμού της, η κατασκευάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο παρουσιάζει το Realme Narzo.

Σύμφωνα με το 91Mobiles, το Narzo είναι μία νέα σειρά smartphones, παρόμοια με τα Pro, U, X, και C. Επιπλέον, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι τα νέα έξυπνα τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν στην Ινδία.

Σε πιο κοινό απευθύνεται

Με βάση το περιεχόμενο του βίντεο, τα Realme Narzo στοχεύουν σε νεότερους καταναλωτές. Πέραν όσων παρουσιάζει το βίντεο, στη επίσημη σελίδα του προϊόντος υπάρχει μία φωτογραφία που μεταξύ άλλων αναφέρει και την έκφραση “Gen Z“.

Realme Narzo

Για πολλούς, η αναφορά στη γενιά Z δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, όσον αφορά το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα smartphones απευθύνονται σε νεότερο κοινό. Οπότε, αναμένεται να έχουν αντίστοιχο σχεδιασμό και χαρακτηριστικά.

Αν και θα μπορούσε το brand να αλλάξει στο μέλλον, τα Realme Narzo λέγεται ότι θα είναι τουλάχιστον δύο και θα αποτελέσουν βασικούς ανταγωνιστές για τα Redmi και Poco της Xiaomi.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος