Σε εγρήγορση, συντονισμό και συνεργασία καλεί του εθελοντές του Ρεθύμνου το ομώνυμο Δίκτυο

Σε εγρήγορση, συντονισμό και συνεργασία καλεί του εθελοντές του Ρεθύμνου το ομώνυμο Δίκτυο

Πιστοί στην προτροπή να «Μένουμε Σπίτι», δεν ξεχνάμε ότι την κρίσιμη τούτη περίοδο κάποιοι συνάνθρωποι μας, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, αναγκάζονται να εκτεθούν στον κίνδυνο που μπορεί να τους κοστίσει τη ζωή διότι δεν έχουν κάποιον που να μπορεί να τους παράσχει στοιχειώδεις διευκολύνσεις.

Επιπλέον, επειδή ουδείς μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια τις εξελίξεις και τα κρούσματα νοσούντων από κορονοϊό που, μάλλον αναπόφευκτα, θα σημειωθούν και στη δική μας πόλη, οφείλουμε, να οργανωθούμε και να είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε το έργο των ειδικών, που ήδη εργάζονται πυρετωδώς στον τομέα της πρόληψης και της καθημερινής μας εξυπηρέτησης.

Με αυτή τη σκέψη και την ισχυρή πρόθεση, το Δίκτυο Εθελοντών Δήμου Ρεθύμνης «ΡΕΘελεοντές» καλεί όλους τους συμπολίτες, φοιτητές, σωματεία και οργανώσεις που υπηρετούν τον εθελοντισμό ή έχουν αναπτύξει ωφέλιμη κοινωνική δράση, να απευθυνθούν στην ΚΕΔΗΡ, (Αρκαδίου 48) στο τηλ 2831040152 ή μέσω μέηλ στο aggservil1977@gmail.com (στη συντονίστρια του Δικτύου κα Aγγελικη Σερβιλάκη) προκειμένου να καταθέσουν τη διαθεσιμότητα τους και τις ιδέες τους.

Ευκαιρία να αποδείξουμε την αλληλεγγύη μας και την ανθρωπιά μας. Σε δύσκολους καιρούς, αποτιμάται η ανθρώπινη δύναμη και αναδεικνύεται η συνοχή της κοινωνίας.

www.ert.gr

Κατερίνα Πολύζου