«Έφυγε» η δημοσιογράφος Ντίνα Εξάρχου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια της Κωνσταντίνας Τσιγκούνη-Εξάρχου, η οποία «έφυγε» εχθές σε ηλικία 74 ετών. Η Κωνσταντίνα Τσιγκούνη-Εξάρχου γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1946. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές σπουδές της γράφτηκε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και αποφοίτησε.

Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1975 στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» απασχολούμενη στο ελεύθερο, το δικαστικό και το ρεπορτάζ του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Το 1979 πηγαίνει στην εφημερίδα «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ», όπου καλύπτει το ελεύθερο ρεπορτάζ και θέματα γυναικείου ενδιαφέροντος. Από το 1985 έως το 1993 εργάζεται στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», στο ελεύθερο ρεπορτάζ και στην έρευνα. Αργότερα, και έως τη συνταξιοδότησή της θα εργαστεί στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» ενώ συνεργάστηκε και με τα περιοδικά «ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», και «ΑΝΤΙ».

Η Κωνσταντίνα Εξάρχου είχε εκλεγεί επανειλημμένα ως εκπρόσωπος των συνταξιούχων δημοσιογράφων στο Μεικτό Συμβούλιο της Ενώσεως. Ήταν αγαπητή, ευγενής, αξιοπρεπής και εργατική. Από τη θέση της εκπροσώπου πάντοτε πρόσφερε άοκνα τις υπηρεσίες της προκειμένου να υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στους συνταξιούχους για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τον σύζυγό της και τους οικείους της και αποχαιρετά την καλή συνάδελφο.

Η κηδεία της Κωνσταντίνας Τσιγκούνη –Εξάρχου θα γίνει σήμερα Τετάρτη, 18 Μαρτίου στις 10.00 π.μ., στο Νεκροταφείο Αμαρουσίου και η ταφή στην Ελίκα Λακωνίας .


Αφήστε μια απάντηση