Forthnet: Απεριόριστες κλήσεις προς κινητά και δωρεάν τα κανάλια Novacinema στους συνδρομητές της

Techblog.gr

Forthnet: Απεριόριστες κλήσεις προς κινητά και δωρεάν τα κανάλια Novacinema για 1 μήνα

H Forthnet στηρίζει το #DigitalSolidarityGR του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και είναι δίπλα σε όσους χρησιμοποιούν τις συνδρομητικές υπηρεσίες της εταιρείας διευκολύνοντας την εξ αποστάσεως εργασία και εκπαίδευση, αλλά και την επικοινωνία και ψυχαγωγία.

Σε αυτό το πλαίσιο η Forthnet προχωράει στις παρακάτω ενέργειες από την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 που αφορούν τους οικιακούς πελάτες της.

Α. Απεριόριστες κλήσεις προς κινητά σε όλες τις οικογένειες που είναι συνδρομητές της

Για τις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών για επικοινωνία, επεκτείνει για ένα μήνα τη δυνατότητα απεριορίστων κλήσεων και προς κινητά σε όσους συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας δεν είχαν ήδη αυτή την παροχή.

Β. Τα κανάλια Novacinema διαθέσιμα σε όλες τις οικογένειες που είναι συνδρομητές της

Δίνει τη δυνατότητα, και σε όσους ιδιώτες συνδρομητές δεν είχαν πρόσβαση στο κινηματογραφικό περιεχόμενο της, να απολαύσουν δωρεάν για ένα μήνα τα κανάλια Novacinema, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό με κορυφαίο παιδικό περιεχόμενο, βραβευμένες ταινίες, τα blockbuster από μεγάλα studio του Hollywood και δημοφιλείς ξένες σειρές. Και όλα αυτά φυσικά οι συνδρομητές μπορούν να τα απολαύσουν όποια ώρα και ημέρα επιθυμούν μέσα από τις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO.

Πηγή

Techblog.gr

Αλέξανδρος Παππάς