Δράμα: Ενέργειες που πραγματοποιούνται λόγω Κορωνοϊού

Δράμα: Ενέργειες που πραγματοποιούνται λόγω Κορωνοϊού

Μετά την απολύμανση όλων των σχολικών μονάδων ο δήμος Δράμας ξεκινά απολυμάνσεις σε όλους τους αθλητικούς χώρους και του Κολυμβητηρίου της πόλης. ->

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση εκπονήθηκε ειδικό πρόγραμμα απολύμανσης των εργασιακών χώρων που λειτουργούν και συνεχίζουν να εξυπηρετούν κανονικά το κοινό, ενώ το ΚΗΦΗ λειτουργεί με περιορισμένο αριθμό ωφελούμενων. Οι υπάλληλοι των οποίων οι εργασιακές δραστηριότητες προσωρινά ανεστάλησαν με αποφάσεις δημάρχου, έχουν τοποθετηθεί και ενισχύουν τις υπηρεσίες που παραμένουν ενεργείς και εξυπηρετούν κοινό.
Ο Δήμος Δράμας περιορίζει τις ώρες εξυπηρέτησης του κοινού στο 50% των καθημερινών ωρών εργασίας. Έτσι, το σύνολο των διοικητικών υπηρεσιών (ΠΛΗΝ ΚΕΠ) θα εξυπηρετούν τους πολίτες καθημερινά από τις 9.00 μέχρι 13..00. Το ΚΕΠ θα εξυπηρετεί καθημερινά το κοινό από 9.00 έως 12.00 και 16.00 έως 19.00. Κάθε Σάββατο από 9.00 έως 12.00.
Το Δημοτικό Συμβούλιο, όλες οι επιτροπές του Δήμου καθώς και τα ΔΣ των Νομικών και Δημοτικών Επιχειρήσεων θα συνεδριάζουν είτε δια περιφοράς, είτε δια τηλεδιασκέψεως, είτε δια ζώσης σύγκληση κεκλεισμένων των θυρών.

www.ert.gr

Τασούλα Κρητικού