Γιάννινα: Ένα εντελώς διαφορετικό Σαββατόβραδο για την πόλη…

ΦΩΤΟ– Εννιάμισι περίπου, βράδυ Σαββάτου.. Ένα βράδυ που μυρίζει άνοιξη και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έβρισκε τον κόσμο να κάνει βόλτες, να συνωστίζεται στα καφέ και στις ταβέρνες, να γεμίζει δρόμους και πλατείες… Όμως είναι ένα εντελώς διαφορετικό Σαββατόβραδο.. Δεν το έχουμε ξαναζήσει και σίγουρα δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Όπως δεν θα ξεχάσουμε τις δραματικές μέρες που ζούμε με την πανδημία να μην γνωρίζει σύνορα. Βράδυ Σαββάτου… Τα Γιάννινα θα ήταν πλημμυρισμένα από φοιτητές, από νέους, από παιδιά.. Από μεγαλύτερους που θα αναζητούσαν μια μικρή ανάσα μετά από μια βδομάδα δουλειάς.

Όμως αυτό το τόσο διαφορετικό βράδυ «μένουμε σπίτι». Είναι το πρώτο βράδυ όπου σχεδόν τα πάντα είναι κλειστά.Μερικά ζαχαροπλαστείο στο κέντρο και λίγα περίπτερα που όπως λένε ετοιμάζονται να κατεβάσουν γρήγορα ρολά αφού ως τα μεσάνυχτα δεν θα κυκλοφορεί τίποτα.

Λίγα τα αυτοκίνητα στους κεντρικούς δρόμους, ακόμη λιγότερα περιφερειακά… Ελάχιστος και ο κόσμος που κάνει μικρές βόλτες ή επιστρέφει από κάποια δουλειά..

Είναι το Σαββατόβραδο όπου «μένουμε σπίτι» και δεν θα είναι το μοναδικό.

ΠΗΓΗ: EPIRUSPOST.GR 


Αφήστε μια απάντηση