Σε σχολεία για τα έργα ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Σε σχολεία για τα έργα ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Αυτοψία σε δυο Λύκεια της πόλης, το 3ο και το 4ο, έκανε χθες ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών επισκευής και συντήρησης που πραγματοποιούνται.

Οι παρεμβάσεις και στα δύο σχολικά συγκροτήματα πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του σχετικού έργου που βρίσκεται σε εξέλιξη, συνολικού προϋπολογισμού 858.397 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Εργασίες έχουν γίνει επίσης στο νηπιαγωγείο των Δαφνών, στο Βενεράτο, στο 15ο Δημοτικό σχολείο στον Μασταμπά και προγραμματίζονται σε πολλά ακόμα σχολεία.

Αμέσως μετά την επίσκεψη ο Δήμαρχος δήλωσε: «Θέλουμε οι μαθητές της πόλης αλλά και οι καθηγητές τους,  να βιώνουν την εκπαιδευτική διαδικασία μέσα σε χώρους ασφαλείς και όσο το δυνατόν ευχάριστους. Για αυτό  συνεχίζουμε τις εργασίες στα σχολικά συγκροτήματα της πόλης.

Το 3ο και το 4ο Λύκειο αποτελούν δυο μόνο παραδείγματα χρόνιων προβλημάτων, που αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά, με μεθοδικότητα και ολοκληρωμένο σχεδιασμό.

Προχωράμε, με τον ίδιο τρόπο,  πάντα σε συνεννόηση με το εκπαιδευτικό προσωπικό που γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τις ανάγκες των κτιρίων. Η δική τους ικανοποίηση, όπως και η ικανοποίηση των παιδιών και των γονιών τους, αποτελεί για εμάς την καλύτερη επιβράβευση».

www.ert.gr

Κώστας Βασιλάκης
image}

Αφήστε μια απάντηση