Αντίστροφη μέτρηση για το Κισσαμίτικο Καρναβάλι

Αντίστροφη μέτρηση για το Κισσαμίτικο Καρναβάλι

Κέφι, καλή διάθεση και πολλές εκπλήξεις υπόσχονται οι διοργανωτές του φετινού, 14ου Κισαμίτικου Καρναβαλιού! Στα χαρακτηριστικά των φετινών εκδηλώσεων ο τριήμερος εορτασμός και η μεγάλη συμμετοχή ομάδων και καρναβαλιστών.
• ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Καρναβαλική ποδηλατοπαρέλαση στις 5 το απόγευμα με εκκίνηση από το δημαρχείο Κισάμου, με τους καρναβαλιστές-ποδηλάτες να διέρχονται κατά μήκος την Ηρώων Πολυτεχνείου και να καταλήγουν στην Πλατεία Τζανακάκη.
Στις 6.30 ακολουθεί αποκριάτικη παράσταση, στις 7.30 χορευτικές παραστάσεις με τη συμμετοχή της σχολής μπαλέτου, μοντέρνου χορού και ρυθμικής γυμναστικής της Γ. Πολυχρονάκη και του πολιτιστικού συλλόγου “Η τέχνη του χορού” της Β. Κοκκίνου.
Στις 8.30 υποδοχή της βασίλισσας του 14ου Κισαμίτικου Καρναβαλιού. Πάρτι για μικρούς και μεγάλους με Dj τους Νίκο Κατσικανδαράκη, Κωστή Χατζηκοκολάκη και Μανώλη Μαρακάκη.
• ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ: Μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στις 4 το απόγευμα με 20 άρματα και εκατοντάδες καρναβαλιστές στην οδό Σκαλίδη. Στην παρουσίαση ο Γιώργος Γεωργιλάκης, στη μουσική ο Dj Νίκος Κατσικανδράκης. Συναυλία με στις 8 με τον Μάνο Μαλαξιανάκη στην πλατεία Τζανακάκη και πάρτι σε όλα τα καταστήματα.
• ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ: Κούλουμα στην παραλία του Τράχηλα Γραμβούσας στις 11 με πέταγμα χαρταετού, Κρητιή μουσική με τους Κώστα Καρτσωνάκη (βιολί), Χάρη Ζαχαριουδάκη (λαούτο) και Χριστόφορο Χριστοφοράκη (κιθάρα), χορό από τον χορευτικό σύλλογο “η Κίσαμος” και τη σχολή χορού “Όμιλος Βρακοφόρων Κισάμου”. Νηστίσιμα εδέσματα.
Κούλουμα στην παραλία Λαφονησίου στη Δ.Ε. Ιναχωρίου στις 11 με πέταγμα χαρταετού, μουσική με τον Dj Mανώλη Μαρακάκη, νηστίσιμα εδέσματα.

www.ert.gr

Μαρίνα Μανδακάκη