Ακυρώθηκε το πρώτο πανευρωπαϊκό tech event στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού

Techblog.gr

Ακυρώθηκε το πρώτο πανευρωπαϊκό tech event στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού

Λόγω του κορονοϊού ακυρώνεται το πανευρωπαϊκό event της Sony που φέτος ήταν προγραμματισμένο για τις 5 με 6 Μαρτίου στην Αθήνα. Το συγκεκριμένο ετήσιο press event της Sony πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια σε διαφορετικές ευρωπαϊκές πόλεις και προσελκύει δημοσιογράφους, συνεργάτες και πελάτες της Sony από ολόκληρη την Ευρώπη.

Το Techblog, όπως και τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά μέσα της χώρας μας ήταν προσκεκλημένα στο συγκεκριμένο διήμερο event τεχνολογίας. Η ματαίωση της διήμερης εκδήλωσης έρχεται την ίδια μέρα με την ανακοίνωση του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού στην χώρα μας.

Ακολουθεί το μήνυμα της Sony σχετικά με την ματαίωση της εκδήλωσης.

Μήνυμα της Sony σχετικά με την εκδήλωση στις 5 Μαρτίου 2020

Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις γύρω από την εξάπλωση του κοροναϊού (Covid-19), που παρουσιάζει πρόσφατα σημάδια κλιμάκωσης στην Ευρώπη. Δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των συνεργατών μας, των εκπροσώπων των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των πελατών και των εργαζομένων μας, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσουμε τη Συνέντευξη Τύπου της Sony στην Ελλάδα, η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί από τις 5 Μαρτίου έως τις 6 Μαρτίου 2020. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την κατανόηση και τη συνεχή υποστήριξή σας και ανυπομονούμε σύντομα να μας δοθεί η ευκαιρία να σας δούμε από κοντά.

Techblog.gr

Κώστας Βλαχάκης