iPhone 9 και 12: Η κυκλοφορία τους αναμένεται να καθυστερήσει σημαντικά

Techblog.gr

iPhone SE 2 iPhone 9 Renders Final Design

Σύμφωνα με νέα αναφορά του αναλυτή Daniel Ives, τόσο το iPhone 9 όσο και το iPhone 12 θα καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν περίπου έναν μήνα. Το iPhone 9 ή SE 2 είναι ένα smartphone το οποίο ίσως ανακοινωθεί στις 31 Μαρτίου από την Apple, τα επόμενα flagship smartphone όμως αναμένεται να ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο του 2020.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ives, η Apple παρόλο που συνεχίζει να λειτουργικά κανονικά, θα αντικρίσει προβλήματα στην αλυσίδα εφοδιασμού και δεν θα έχει αποθέματα μέχρι τον Απρίλιο. Φυσικά, αν τελικά υπάρξει ένα τέτοιο πρόβλημα, η ευθύνη πέφτει στην επιδημία του κορωναϊού ο οποίος έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην λειτουργία των εταιρειών.

Βέβαια, η καθυστέρηση των iPhone 12 ίσως αποφευχθεί. Αυτό όμως προϋποθέτει η Apple να καταφέρει να επιστρέψει στο φυσιολογικό μέχρι τον Απρίλιο. Τέλος, ο Ives θεωρεί ότι η Apple θα καταφέρει να επανέλθει προς τα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου και προβλέπει ότι το iPhone 9 θα καθυστερήσει μερικούς μήνες ενώ τα iPhone 12 περίπου δύο εβδομάδες

Όλα αυτά όμως εξαρτώνται από την επιδημία του κορωναϊού και πως θα εξελιχθεί η κατάσταση το επόμενο διάστημα.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης