Huawei P40 και P40 Pro: Στις 26 Μαρτίου με άρωμα Παρισιού η παρουσίαση

Techblog.gr

Huawei P40

Η Huawei είναι μία από τις εταιρείες που επέλεξαν να πραγματοποιήσουν virtual events για τις παρουσιάσεις που είχαν προγραμματίσει να κάνουν στην έκθεση MWC 2020. Πέρα από τα νέα προϊόντα που παρουσίασε η εταιρεία, όπως το Huawei Mate Xs, ο CEO της Huawei Consumer Business Group, Richard Yu, ανακοίνωσε ότι στις 26 Μαρτίου η εταιρεία του θα παρουσιάσει επίσημα τα Huawei P40 και P40 Pro.

Το event της Huawei θα έχει άρωμα Παρισιού, και φέτος

Όπως κάθε χρονιά, η εκδήλωση παρουσίασης των νέων flagships της Huawei θα γίνει στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι. Ο Richard Yu αναφέρθηκε στα Huawei P40 και P40 Pro ως τα πιο ισχυρά 5G flagships παγκοσμίως, χωρίς όμως να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά των smartphones.

Ως τώρα, και σύμφωνα με τα leaks, γνωρίζουμε ότι τα Huawei P40 και P40 Pro θα είναι εξοπλισμένα με τον Kirin 990 5G τον οποίο θα συνοδεύουν 8 ή 12GB μνήμη RAM. Τα smartphones θα έχουν OLED bezel-less οθόνη με in-display fingerprint scanner και punch hole το οποίο θα στεγάζει δύο selfie κάμερες.

Σε επίπεδο καμερών, αναμένουμε τα P40 και P40 πέντε κάμερες. Στο module θα υπάρχει ένας περισκοπικός τηλεφακός που θα υποστηρίζει 10x οπτικό ζουμ, η Sony IMX700 52MP, μία ultra wide 40MP, ένας macro και ένας ToF αισθητήρας.

Ακόμη, τα Huawei P40 και P40 Pro θα έχουν αναβαθμισμένη μπαταρία σε σύγκριση με τους προκατόχους τους, η οποία θα έχει χωρητικότητα 5.000mAh. Τέλος, εκτός αν αλλάξει κάτι μέχρι τις 26 Μαρτίου, τα smartphones θα έρθουν με τα HMS, το AppGallery, και ότι αυτό συνεπάγεται.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος