Σέρρες : Νέα Διοικητικά Συμβούλια

Σέρρες : Νέα Διοικητικά Συμβούλια

Τρία νέα διοικητικά συμβούλια εξελέγησαν σε αντίστοιχα Σωματεία και Συλλόγους.

Νέο διοικητικό συμβούλιο ανέλαβε στο σωματείο Πρακτόρων ΟΠΑΠ με πρόεδρο τον κ. Αλέξανδρο Αναστασιάδη, αντιπρόεδρο τον κ. Χριστόδουλο Αποστολίδη, γενική γραμματέα την κυρία Φωτεινή Μερτζιάνη, ταμία την κυρία Γεωργία Γαστεράτου και μέλη τους Γιώργο Τζιώρα , Πέτρο Στρεμπίνο και Αντώνη Αλμπάνη. Για την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Σερρών  εξελέγησαν οι : Αναστασιάδης Αλέξανδρος, Αποστολίδης Χριστόδουλος και Μερτζιάνη Φωτεινή. Και για την Πανελλήνια Ομοσπονδία εξελέγησαν οι Αναστασιάδης Αλέξανδρος, Μερτζιάνη Φωτεινή.

Στο σωματείο Κουρέων Κομμωτών πρόεδρος εξελέγη ο κ. Γιάννης Γκουσμπασανιώτης, πρώτη αντιπρόεδρος η κυρία Κωσταντίνα Βραμπάκη , δεύτερη  αντιπρόεδρος η κυρία Αγγελική Λιόγκα, γενική γραμματέας η κυρία Σοφία Γαγανέλη, ταμίας η κυρία Μαρία Παπαγγελή και μέλη οι : Γεωργία Γεωργαντζή και Πασχάλης Καρτάλης. Για την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Σερρών εξελέγησαν οι : Παπαγγελή Μαρία, Βραμπάκη Κωνσταντίνα και Γεωργαντζή Γεωργία και για την Ομοσπονδία η κυρία Παπαγγελή.

Συγκροτήθηκε σε σώμα και το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών. Πρόεδρος συνεχίζει ο κ. Δημήτρης Ευθυμόπουλος, αντιπρόεδρος ο κ. Παναγιώτης Αναστασιάδης, γενικός γραμματέας ο κ. Δημήτρης Κώστας, ταμίας ο κ. Παναγιώτης Τζούρης και μέλη οι : Σταυρούλα Καραμεσίνη Σοφία Κεσκίνογλου Γιώργος Μπαΐρας Αθανασία Οικονόμου Περσεφόνη Τσινάβου Ευδοκία Φιλιππίδου Δημήτρης Χατζηνάκος

 

www.ert.gr

Λεωνίδας Κασάπης