Αδέρφια οι 4 δράστες της δολοφονίας του ιδιοκτήτη ταχυφαγείου (video)

Αδέρφια οι 4 δράστες της δολοφονίας του ιδιοκτήτη ταχυφαγείου (video)

Συνελήφθησαν τα τρία από τους τέσσερα αδέρφια που μπήκαν στο κατάστημα του 45χρονου ιδιοκτήτη ταχυφαγείου στη Θεσσαλονίκη και τον δολοφόνησαν με μαχαίρι.

Η δολοφονική επίθεση συνέβη μπροστά στα μάτια θαμώνων, υπαλλήλων και περαστικών, ενώ οι δράστες τράπηκαν αμέσως σε φυγή, αφήνοντας αιμόφυρτο στο σημείο το θύμα τους, που κατέληξε στο νοσοκομείο.
Ο ένας  ήταν και υπάλληλος, του καταστήματος. Οι τέσσερις δράστες είναι ελληνικής καταγωγής. Ο υπάλληλος ηλικίας 32 ετών μετά από ένα διαπληκτισμό με τον ιδιοκτήτη επέστρεψε με τα αδέρφια του που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. ¨Μετά την δολοφονία παραδόθηκε στην αστυνομία.
Οι υπόλοιποι δράστες είναι ένας 20χρονος που, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να είναι αυτός που χτύπησε με μαχαίρι τον άτυχο καταστηματάρχη, ένας 17χρονος και ένας 37χρονος. Ο τελευταίος διαφεύγει τη σύλληψή του και αναζητείται.
Ο 20χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή Τούμπα της Θεσσαλονίκης και ο 17χρονος στην Αθήνα όπου διαμένει. Εις βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από κοινού, με την οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Παντιάς Ζαχαριάδης
image}

Αφήστε μια απάντηση