Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε κι εγκατέλειψε νεκρό 25χρονο μοτοσικλετιστή στη Γλυφάδα

Στο Α΄ τμήμα τροχαίας νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, εμφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, παρουσία δικηγόρου του, και παραδόθηκε 40χρονος, ο οποίος παραδέχθηκε πως ήταν ο οδηγός που, με το πολυτελές, μαύρου χρώματος, αυτοκίνητό του, παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα κι εγκατέλειψε στην άσφαλτο 25χρονο μοτοσικλετιστή, στη Γλυφάδα, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Ήδη τις τελευταίες ώρες ο αστυνομικός κλοιός γύρω του έσφιγγε, καθώς η ΕΛΑΣ γνώριζε τα στοιχεία ταυτότητάς του.

Ο εν λόγω οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Μετά το δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο κι εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Η αστυνομία διερευνά εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

«Δεν κατάλαβα πως έγινε το τροχαίο. Ήμουν σοκαρισμένος και γι’ αυτό έφυγα» υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς «Corvette», ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε στη Γλυφάδα 25χρονο μοτοσυκλετιστή.

Ο 40χρονος, που συνεχίζει να καταθέτει έως αργά το βάδυ του Σαββάτου, εμφανίστηκε το απόγευμα στην Τροχαία, μαζί με τη δικηγόρο του, και είπε ότι αυτός οδηγούσε τη μαύρη «Corvette» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, τις πρώτες πρωινές ώρες της 19ης Φεβρουαρίου.

Για το τροχαίο αυτό έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, ενώ μετά το δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο κι εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον άτυχο νεαρό.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ


Αφήστε μια απάντηση